SiolNET. Planet TV Novosti
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Novosti

Kako pomembna je komunikacija in kakšne so novosti

0,00

termometer

Planet TV |  | Foto:

10. oktobra 2023 bo v Ljubljani potekal Dan odnosov z javnostmi – Dan PR. Druga različica dogodka je namenjena letnemu pregledu novosti na področju odnosov z javnostmi in odličnih komunikacijskih praks v preteklem letu. Organizator Marketing magazin dogodek priporoča vsem, ki se ukvarjajo s komuniciranjem.

Roglič Pogačar Planet TV Kolesarski boji Rogliča, Pogačarja in Mohoriča s prenosom na Planet TV #video

Priznani komunikatorji bodo predstavili nekatere osrednje projekte minulega leta v Sloveniji in svetu s področij upravljanja sprememb, komuniciranja družbeno odgovornih projektov, upravljanja z dogodki, kriznega, digitalnega in internega komuniciranja. 

Programska vodja Dneva PR je strokovnjakinja za komuniciranje Katja Krasko Štebljaj, ki je ob tem izpostavila: "Kot programska vodja sem želela, da Dan PR resnično ponudi pregled odličnih praks vsega, kar je našo družbo zaznamovalo v preteklem letu – od katastrofalnih poplav, krize zdravstva, pojava novih tehnologij do padca zaupanja v znanost. Poseben cilj pa je bilo v osemurno 'skoncentrirano kapsulo' Dneva PR spraviti široko paleto vej odnosov z javnostmi, kar je poseben čar te vede."

Na odru Festivalne dvorane bodo med drugim govorili Jurij Zrnec, Ivo Boscarol, Janez Polajnar, dr. Dejan Verčič, Anja Rebek, Vid Habjan in Maša Puklavec.

Planet TV | Foto:

Težko si zamislimo Pipistrel brez Iva Boscarola in obratno

Ivo Boscarol, ustanovitelj in solastnik skupine družb Pipistrel, bo v pogovoru z Ireno Pavčič, ustanoviteljico komunikacijske agencije IPPR, govoril o poistovetenju dveh blagovnih znamk (Pipistrel vs. Ivo Boscarol), upravljanju sprememb in dogajanju v zadnjem letu.

Na krilih Luke Dončića do globalne prepoznavnosti Slovenije

Teksas čuti Slovenijo – na igrišču in na poslovnih dogodkih v Dallasu. V "športnem duhu" je naš športni virtuoz Luka Dončić postal most, ki je v projektu Texas Feels Slovenia združil kar sedem partnerjev. V ozadje ustvarjanja priložnosti za povezovanje slovenskih in ameriških podjetij preko promocijskih aktivnosti bodo obiskovalce popeljale Anja Rebek, direktorica agencije FABulatorij, Maša Puklavec, vodja globalnega komuniciranja pri STO, in Vid Habjan, vodja sektorja za spodbujanje investicij pri javni agenciji SPIRIT Slovenija.

Sila narave. Sila človeštva.

Hidrolog Janez Polajnar z Agencije RS za okolje (ARSO) bo v luči katastrofalnih poplav na začetku avgusta predstavil, kako v mirnem tonu sporočati o nevarnostih vremena in uničujočem delovanju voda, ko so njihova sporočila takoj v soju žarometov, prebivalci pa imajo na voljo le nekaj ur, da se pripravijo na najhujše, ter kako spremembe, vremenske razmere in strah vplivajo na komunikacijo pred, med in po katastrofi.

Izbor letošnje rdeče niti dogodka je spodbudilo branje knjige Komunikacijska odličnost: kako razvijati, upravljati in voditi izjemno komuniciranje, ki zajema delo mednarodnih strokovnjakov, med katerimi je tudi dr. Dejan Verčič. Zato ni naključje, da nam bo prav slednji na Dnevu PR predstavil devet paradoksov odličnega komuniciranja. 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin