SiolNET. Planet TV Nova zvezda Slovenije
1,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Nova zvezda Slovenije

Nova zvezda Slovenije je izstrelila prve zvezdne utrinke #foto

1,04

termometer

nova zvezda
Foto: Planet TV

Za nami je prva oddaja tekmovalnega pevskega šova Nova zvezda Slovenije, kjer so krst doživeli tako žiranti kot nastopajoči.

"Glasba mi je bila položena v zibko. Je nekaj, kar me spremlja že celo življenje. Očitno jabolko ne pade daleč od drevesa. Je pa hkrati res, da so se ob mojih prejšnjih nastopih vsa vprašanja vrtela okoli očeta, zato je ravno ta oddaja možnost, da se izpostavim sama in se umaknem iz njegove sence," je po zaključku nastopa povedala Arijana, hčerka pevca Samuela Lucasa. Arijana je žirijo prepričala, prav tako pa očeta, ki jo je na avdicijskem nastopu spremljal.

nova zvezda Slovenije Foto: Planet TV

Je pa večer zaznamovalo še nekaj nepozabnih nastopov. "Ko pojem imam ta dar, da ljudje običajno jočejo, ker uspem čustva skozi glasbo prenesti nanje," je povedala Elizabeta Lebar, ki se v prostem času rada posveča tudi amaterskemu gledališču. Njene besede so se uresničile, saj se je z nastopom dotaknila tudi žirije.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Da nikoli ni prepozno, sta pokazala Zlata Martinc in Blaž Zanjkovič. 57-letnica je s svojim videzom navdušila še preden je zapela, da ji energije in idej ne zmanjka, pa je dokazala tudi s tem, da je pred časom napisala scenarij za muzikal. 70-letni Blaž pa je prepričal ne le s svojim vokalom, ki je vse v dvorani osupnil, ampak tudi s svojo dobrosrčnostjo. "Vesel sem, da so žiranti prepoznali mojo strast do glasbe," je po nastopu povedal Blaž, ki so ga na avdiciji spremljali vnučki, s katerimi je zaigral na orglice.

nova zvezda Slovenije Foto: Planet TV

Večer so zaznamovali tudi žiranti. Natalija je v oddaji od ganjenosti skoraj zajokala. Tudi druga polovica ženskega dela žirije, pevka Nuška Drašček, je s prvo avdicijo več kot zadovoljna. "Imamo veliko skritih talentov in vesela sem, da jih odkrivamo skupaj," pravi. Glasbeni producent Goran Lisica – Fox pa je v svojem slogu dodal piko na i prvemu avdicijskemu večeru, ko je s svojimi komentarji poskrbel za smeh in hkrati tudi za razmislek. 

Šov Nova zvezda Slovenije lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #NovaZvezda.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 35
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin