SiolNET. Planet TV Milijonar
1,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Tekmovalec Milijonarja pri štirih ostal brez noge #video

1,26

termometer

V oddaji Milijonar, ki si jo boste nocoj ob 20. uri lahko ogledali na Planetu, bo svoje znanje preizkusil tudi Patrik iz Zagorja ob Savi, ki je voditelju zaupal, kako je že pri štirih letih ostal brez noge.

Tekmovalec Patrik je v oddaji Milijonar povedal, da je bil pred rojstvom v trebuhu narobe obrnjen, zato so zdravniki izrazili skrb, da se ena noga ne bo do konca razvila. Pri štirih letih so njegove starše nato postavili pred odločitev, ali nogo amputirati in mu dati protezo ali pa se sprijazniti s krajšo nogo.

Tekmovalec je staršem še vedno hvaležen, da so se odločili za poseg, saj se lahko s protezo še vedno nemoteno ukvarja z različnimi športi in ga pri vsakdanjih opravilih niti malo ne moti.

Kako se bo tekmovalec, ki je priznal, da tudi zelo rad kuha, odrezal na poti do 100 tisoč evrov, si oglejte nocoj ob 20. uri na Planetu.

Kviz Milijonar je na sporedu v PONEDELJEK in TOREK ob 20. uri na Planetu.
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Planet TV Planet TV Na poti s kolesom do Beograda na zanimivi dieti #video wfc Planet TV Borilni spektakel WFC 24 na Planetu Minioni Planet TV V petek bodo Planet zavzeli Minioni

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin