SiolNET. Planet TV Milijonar
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Geslo, ki se pojavi v Milijonarju, križankah in stripih #video

0,20

termometer

Ne zamudite kviza Milijonar ob petkih ob 20. uri z Juretom Godlerjem. Tokrat se bo na vroči stol usedel pevec skupine Kingston Reno Čibej. 

Milijonar Planet TV Tekmovalec ponudil plačilo, da oddaje ne bi predvajali #video

Cela ulica nori, Ko bo padal dež, Luna nad obalo in še in še bi lahko naštevali glasbene uspešnice naše priljubljene skupine Kingston. Njihove skoraj že ponarodele pesmi pa so tudi priljubljene v televizijskih kvizih, kot je Milijonar. Tako je bilo tudi pred kratkim, zdaj pa bo njihov pevec Reno Čibej kar sam sedel na vroči stol in poskušal priigrati čim večji znesek. Njegovega izkupička bodo namreč veseli v Zvezi prijateljev mladine, saj bo njegov nastop dobrodelne narave. 

Milijonar | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort

Glasbenik Reno je velika zakladnica glasbenih podatkov, saj je bil njegov oče akademski glasbenik, ki je igral tudi v orkestru. A Reno pravi, da ga lahko zmedejo le kakšni zgodovinski podatki, vse je odvisno od sreče. A k sreči ima na drugi strani pomoč. Znaša se na svojega sina, ki ima poleg glasbenega znanja tudi hitre prste.

Kingstoni se že pripravljajo na poletje in si želijo novih zabav z njihovimi uspešnicami, seveda pa jim laska, ko se znajdejo v kvizih, križankah ter stripih. Reno se bo prvič preizkusil v kvizu, kako mu bo šlo, pa preverite že nocoj. 

Ne zamudite kviza Milijonar ob petkih ob 20. uri z Juretom Godlerjem. 

Milijonar Planet TV Godler razkril, da je prejel udarec od slovenske pevke: "Zna mahniti" #video Milijonar Planet TV "Mi smo vedno pozabljeni" #video Milijonar Planet TV "Da sem shujšal, ni bila najbolj gorenjska poteza!" #video
  Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin