SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Jure Košir priznal, da pri ugibanju let večkrat "udari mimo" #video

0,08

termometer

V kvizu Leta štejejo, ki ga lahko na Planetu spremljate vsak četrtek in petek ob 19.45, se bosta tokrat v ugibanju let preizkusila nekdanji alpski smučar Jure Košir in njegova hčerka Alina. Razkrila sta, da bo to njuno prvo javno sodelovanje, in pa, da sta pred tem doma trenirala, kar pa Juretu ni šlo najbolje od rok.

Nocoj bosta v kvizu Leta štejejo svojo sposobnost ugibanja let neznancev testirala Jure in Alina Košir. Oče in hčerka sta razkrila, da bo zanju to prvi skupni javni nastop. Voditelj Klemen Bučan ju je povprašal, ali sta imela pred udeležbo v kvizu Leta štejejo kaj predhodnega treninga.

Jure Košir je razkril: "Da. Ocenjevala sva ljudi, koliko bi bili lahko stari. Jaz moram priznati, da sem večkrat 'udaril mimo'. Priznati pa moram, da sem v povezavi s tem enkrat izgubil tudi stavo, ker sem se precej zmotil o starosti slavne osebe."

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Jure je nato pojasnil, da je zgrešil starost igralca Denzla Washingtona. Nato je sam povprašal še voditelja, koliko let bi zvezdniku pripisal on. Klemen mu je odgovoril, da verjetno šteje nekaj čez 60, Jure pa mu je razkril, da jih ima kar 70: "Ne bi rekel, kajne?"

Leta štejejo Planet TV Srečanje Igorja Mikiča s konjem se ni najbolje končalo #video

Juretu Koširju bo danes pri ugibanju let pomagala hčerka Alina. Kolikokrat bosta "udarila mimo"? To izveste nocoj ob 19.45 na Planetu. Ne zamudite!

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Leta štejejo Planet TV Radijski voditelj: Jaz sem zjutraj neprijazno bitje #video Poroka na prvi pogled Planet TV Nina presenetila: Že nekajkrat sem hotela pobegniti #video Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi iskreno: To bom zelo težko prenesla #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin