SiolNET. Planet TV Klepet ob kavi
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Klepet ob kavi

Turbulentnega junija pazljivo v ljubezni!

0,01

termometer

Klepet ob kavi

Numerološko gledano je mesec junij v vibraciji števila 6 – šestica pa govori o lepoti, denarju, umetnosti, ljubezni in vrednotah. Hkrati si šestica želi, da jo ljudje občudujejo, da ji tudi povedo, kako je lepa.

Junija bomo zato več naredili za svojo zunanjo lepoto, za lepoto doma in njegovo okolico. V kombinaciji z energijo leta 2020 (ki je 4) bo junij prinesel tudi izzive, npr. napačne odločitve glede ljubezni ali denarja, trmo, sebičnost in jezo ter ljubezenske preizkušnje.

Feng shui kaže podobno stanje. Feng shui svetovalka Tanja Glažar pravi, da kombinacija dveh najbolj nasprotujočih si elementov (jang vode in jang ognja) nakazuje na nenehno trenje na vseh področjih, ko bosta prevladovala težnja po neodvisnosti in samostojnosti. Junij je tudi obdobje čustvenih reakcij, nemira, hkrati pa bo to mesec nenehnih sprememb in premikov na vseh področjih. Karmično gledano bodo v ospredju usoda, sreča, priložnost in nepričakovani dogodki. Lekcije, ki nas čakajo junija pa so prilagodljivost, predrugačenje tradicionalnih vrednot in zatiranje nagonov. Karmična svetovalka Aleksandra Winkler Drole pri zadnjem poudarja: “Zadržani instinkti delujejo moteče. Človeški instinkt je podoben živalskemu, npr. instinkt gnezdenja, spolni nagon, čredni nagon ipd. Delovati proti instinktom ni smiselno. V juniju je bistveno, da nagonom omogočimo zdrav in prosti pretok. Kako? Bodimo domiselni, izvirni – torej kreativni. Zavedajmo se, da smo mi sami kreatorji svoje resničnosti.”

AKTUALNI KLEPETOVI DOGODKI.

Oddajo Klepet ob kavi lahko spremljate vsak dan ob 9. uri na Planetu. Ponovitve so ob 19. uri na Planet PLUS in ob 8. uri na Planet 2.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin