SiolNET. Planet TV Klepet ob kavi
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Klepet ob kavi

Ali se človek zaveda vseh svojih potencialov?

0,00

termometer

Klepet ob kavi

Pod kategorijo paranormalno, nadzemeljsko, čudežno zagotovo pašejo sposobnosti, kot so jasnočutnost, telepatija, telekineza, seveda jasnovidnost itd. Slednja je po statističnih podatkih zelo zaželena.

K vsakodnevnemu vedeževanju naj bi se zatekalo približno 200.000 prebivalcev naše države, kar je okoli ena desetina. Kako je s paranormalnimi sposobnostmi? So dar izjemnih posameznikov ali jih lahko razvije vsakdo?

O tem smo govorili s priznanim bioenergetikom Marjanom Ogorevcem, ki pravi: “Teorija o tem, da se vsi rodimo z enakimi sposobnostmi, enostavno ne drži. Predispozicije na katerem koli področju prinesemo deloma iz prejšnjih življenj, deloma jih prevzamemo prek genskega materiala, nekaj pa vpliva tudi vzgoja. To je izhodišče, potencial. Da bi postali vrhunski, pa je nujna tudi motivacija, angažma. Kar se pa tiče ezoterike, mistike, branja misli, videnja v prihodnost, skratka vsega nadnaravnega … v okviru danosti se neke stvari da naučiti. Ampak, realno gledano, malo je res sposobnih. Tako kot je malo zares sposobnih športnikov, glasbenikov itd.”
AKTUALNI KLEPETOVI DOGODKI.

Oddajo Klepet ob kavi lahko spremljajte vsak dan ob 9. uri na Planetu. Ponovitve so ob 19. uri na Planet PLUS in ob 8. uri na Planet 2.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin