SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti?

Prvi utrinki s poroke Saše Lendero in Mihe Hercoga #foto

10

termometer

Kdo si ti?
Foto: Instagram

Saša Lendero in Miha Hercog sta se (končno) poročila. Za lokacijo sta izbrala romantično Gorenjsko, povabila pa sta tudi člane ekip šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, kot sta obljubila že ob zaroki. 

Zaročila sta se kar na odru šova Kdo si ti? Zvezde pod masko na Planetu. Včeraj je zgodba dobila epilog, Saša Lendero in MIha Hercog sta namreč dahnila usodni da! Snemanje pa je bilo zanju usodno na več načinov, poleg romantične TV-zaroke sta tam spoznala tudi prijatelje, ki so bili včeraj del njunega praznika. Tekmovalci šova so namreč spletli prijateljske vezi, ki jih ohranjajo še danes.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!

Med povabljenci je bila tudi Jasna Kuljaj, ki je na poroko prišla kar z morja. Te dni je uživala na sanjski Korčuli, a si je za tako poseben dogodek vzela čas in si prilagodila dopust. Na poroki pa sta ji družbo delala hči in partner. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Tekmovalec, modni guru in oblikovalec Mihove poročne obleke Milan Gačanovič Gacho pa je z javnostjo delil svojo opravo s poroke. Tokrat je izbral zeleno barvo v svoji najljubši družbi, ob fotografinji Nini Žnideršič. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M.G.Gacho (@m.g.gacho)

Instagram pa je z utrinki s poroke najbolj pridno napolnila Špela Grošelj. Na dogodek je prišla v družbi Domna Kumra. Priznala je, da je imela težave z izbiro obleke, a očitno je, da ji je več kot uspelo. Tako Jasna kot Špela sta na poroko prišli s Korčule, kjer sta se srečali po naključju. A na poroko leta se pač ne zamudi, zato so se povabljenci z veseljem odzvali.

Zadnji meseci so bili tako za novopečena zakonca še posebej naporni. Priprave na poroko, v začetku meseca je praznoval Miha, ta teden še njuna 12-letna hčerka, za piko na i pa sta se pripravljala še na izid Mihovega glasbenega prvenca Podpisana si name. Ta je izšel ravno včeraj, le budno oko pa bo opazilo, da je video posnet prav na lokaciji, kjer se je včeraj odvijal poročni obred. Uspelo jima je, v galeriji pa si poglejte še več utrinkov. Eden od lepših pa je bil zagotovo, ko je Miha za svoji dekleti zapel kar pred svati.

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Poročni lokaciji s pogledom na gore se ni uprla niti vodja produkcije šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, Melinda Rebrek. Ovekovečila je romantičen sončni zahod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melinda (@melinda_rebrek)

Novopečenima zakoncema čestitke in srečno na njuni novi poti!

Vse romantične po duši pa vabimo k ogledu šova Poroka na prvi pogled vsak delavnik zvečer na Planetu. 

Pri Črnem Petru Planet TV Sašo Lendero je zamenjala mlada plesalka #video Podarjeno življenje Planet TV Nova telenovela Podarjeno življenje osvaja gledalce Poroka na prvi pogled Planet TV Smrčiš, pljuvaš, glasen si! To me moti! #video #foto
 Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin