SiolNET. Planet TV Gorske sanje
0,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gorske sanje

Ranko Babić pokazal (skoraj) vse #foto

0,79

termometer

 | Foto:

Priljubljeni igralec, ki kmalu pričakuje drugega otroka, je v Gorskih sanjah v vlogi Vučka dokazal, da je v odlični formi. Pred kamero je brez težav odvrgel skoraj vse krpice in pokazal svoje telo.

V najnovejšem delu Gorskih sanj Matija, ki ga igra Primož Vrhovec, prepriča svojega prijatelja Vučka (Ranko Babić), da se fotografira zgoraj brez, kar ta res stori in ob tem gledalcem serije pokaže svoje mišice. Zakaj se razgaljeni Vučko nastavlja fotografskemu objektivu preverite že v novem delu Gorskih sanj ob 20.00 na Planet TV.

Ranko sicer konec maja s partnerico Natašo pričakuje drugega otroka. Njuna prvorojenka Taja je stara sedem let in vse kaže, da bo tudi drugi otrok deklica. "Taja je pripravljena, da prevzame vlogo starejše sestre. Pravi, da že komaj čaka," je povedal Ranko.

Gorske sanje | Foto:

Kaj nas še čaka v novem delu Gorskih sanj?

Mateja obišče Roka, njegova mama Irena pa jo odpelje v njegovo sobo, kjer vidi vse svoje pokale. Bodo ti podžgali njeno jezo ali pa bo vendarle odpustila Roku?

Irena je medtem spoznala, da jo Simon vara. Na vse pretege se trudi, da bi ji dokazal svojo ljubezen. Maks pa potrebuje novo srce in v želji, da bi prišel na vrh seznama za presaditev, poseže po skrajnih metodah ...

Gorske sanje | Foto:

Gorske sanje so na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na Planet TV.

Serijo lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #GorskeSanje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 49
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin