Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 9. 2020,
13.07

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Gasilci Planet TV

Sreda, 16. 9. 2020, 13.07

3 leta, 6 mesecev

Nagradna igra: Veste, kako učinkovito pogasimo kurišče v naravi?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Med oddajo Gasilci, ki je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu, bodo imeli gledalci možnost sodelovati v nagradni igri OZAVEŠČAMO SLOVENIJO – GASILCI. S pravilnim odgovorom se lahko potegujejo za privlačno nagrado, Bonpet gasilno ampulo,  ki velja za najučinkovitejši izdelek za gašenje požara v majhnih in notranjih prostorih. Nagrado podarja partner projekta Zavarovalnica Triglav.

Nagradna igra je zaključena! Izžrebani nagrajenec je Boštjan Matoh iz Mirne Peči.

V zgornjem videoposnetku si že lahko ogledate nagradno vprašanje iz naslednje oddaje Gasilci, ki bo na sporedu v PETEK ob 20. uri na Planetu. Nagradno vprašanje se glasi:

Kako učinkovito  pogasimo kurišče v naravi? 

A. Če ogenj samo še tli, ni več nevarnosti

B. Ogenj polijemo z vodo

C. Ogenj polijemo z vodo in prekrijemo s prstjo

Kako sodelovati v nagradni igri?

V oddaji Gasilci – Veliki gasilski izziv in na spletni strani www.planet.si bodo gledalcem zastavili vprašanje, ponudili pa jim bodo tri mogoče odgovore. Gledalci bodo lahko v času trajanja oddaje pravilni odgovor poslali prek telefona (SMS-sporočila) ali brezplačno prek elektronske pošte nagradna.igra@planet-tv.si.

Uporabnik sodeluje tako, da:

- pošlje SMS s črko pravilnega odgovora na kratko številko 4411:

  • A na kratko številko 4411 za odgovor A,
  • B na kratko številko 4411 za odgovor B,
  • C na kratko številko 4411 za odgovor C.

Uporabniki sodelujejo prek SMS-sporočil. Strošek SMS-sporočila se obračuna po veljavnem ceniku uporabnikovega operaterja.

- Odda svoj odgovor prek elektronske pošte: nagradna.igra@planet-tv.si in pripiše osebne podatke (IME, PRIIMEK, NASLOV) ter TELEFONSKO ŠTEVILKO, na kateri bo dosegljiv v času nagradne igre.

Namen nagradne igre OZAVEŠČAMO SLOVENIJO – GASILCI je ozaveščati javnost o požarni varnosti, zato strošek SMS ni premijski in se obračuna le po veljavnem ceniku vašega operaterja.

Vsi gledalci, ki bodo pravilno odgovorili, se bodo v žrebu potegovali za nagrado. Konec nagradne igre v posamezni oddaji vsakokrat razglasi voditelj. Odgovori, ki jih bo organizator prejel po zaključku trajanja posamezne tedenske nagradne igre (po voditeljevi razglasitvi), ne bodo vključeni v žreb za nagrado tistega tedna.

Gledalce pozivamo, da si pred poslanim SMS-sporočilom ali sporočilom, poslanim prek elektronske pošte nagradna.igra@planet-tv.si, preberejo pravila in pogoje, saj poslani SMS ali elektronsko sporočilo pomeni, da so se strinjali s pravili in pogoji te nagradne igre. Pravila in pogoji nagradne igre.

Nagrada

V vsaki oddaji bomo podelili eno avtomatsko ampulo za gašenje požara Bonpet, ki velja za najučinkovitejši izdelek za gašenje požara v majhnih in notranjih prostorih. Odlikuje jo tudi izjemen estetski videz. 

Gasilci | Foto:

Srečni nagrajenci bodo objavljeni na Planet TV v prvi prekinitvi oddaje (prvem reklamnem bloku), ki sledi za oddajo Gasilci – Veliki gasilski izziv oziroma na spletni strani www.planet.si in v drugih medijih po izboru organizatorja.

Nagrado podarja partner projekta Zavarovalnica Triglav.

Gasilci | Foto:

Oddaja Gasilci  Veliki gasilski izziv je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte