SiolNET. Planet TV Fittest Family
2,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Marko Potrč ne skriva navdušenja in že odšteva ure #foto

2,10

termometer

Fittest Family
Foto: Instagram

Že v ponedeljek ob 21. uri na Planet prihaja prvi del tekmovalne družinske oddaje Fittest Family, ki jo bo vodil Marko Potrč. Ta ne skriva navdušenja in komaj čaka, da si bodo najtežjo družinsko tekmovalno preizkušnjo lahko ogledali tudi gledalci pred televizijskimi zasloni.

V oddaji Fittest Family se bodo tri slovenske družine in 11 hrvaških pomerile na zahtevnih poligonih in zanimivih izzivih. Zmagovalna družina bo poleg laskavega naziva najbolj fit družine dobila tudi zlato palico v vrednosti 27 tisoč evrov.

Snemalna prizorišča in izzivi so res spektakularni. Snemalna prizorišča in izzivi so res spektakularni. Foto: Instagram

Nepremagljivi Planet TV Potrč: To bo nekaj, česar v Sloveniji in širše še niti približno nismo videli! #foto

Da gre za izredno zanimivo televizijsko oddajo, v kateri ne manjka napetih in čustvenih trenutkov, je priznal tudi voditelj Marko Potrč. Projekt, ki ga Planet TV snema v koprodukciji s hrvaško televizijsko postajo RTL, ga je takoj navdušil: "To je največji projekt od vseh, pri katerih sem do danes sodeloval. Veselim se trenutka, ko vam ga pokažemo na Planetu."

In čeprav so bila snemanja na različnih lokacijah v hrvaški Istri po Markovih besedah zelo naporna, je prepričan, da bo oddaja Fittest Family takoj navdušila gledalce, zato jih poziva, naj ne zamudijo prvega dela, ki bo na sporedu že v ponedeljek, 6. maja, ob 21. uri na Planetu.

Fittest Family bo na Planetu prvič že v ponedeljek, 6. maja, ob 21. uri.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi. 
  Fittest Family Planet TV Razkrivamo prvo slovensko družino v šovu Fittest Family #foto Fittest Family Planet TV To je druga slovenska družina v šovu Fittest Family #foto Fittest Family Planet TV Ekskluzivno: Tako so videti lokacije in poligoni v oddaji Fittest Family #foto Fittest Family Planet TV Predstavljamo vam še zadnjo slovensko družino v šovu Fittest Family #foto Marko Potrč Planet TV Marko Potrč: Šport je pomembna plat vzgoje

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin