SiolNET. Planet TV Fittest Family
1,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FITTEST FAMILY

Le tri slovenske družine v boj z enajstimi hrvaškimi. Jim bodo kos?

1,33

termometer

FITTEST FAMILY

Natančno teden dni nas loči od začetka šova Fittest Familly, v katerem se bodo v napetih športnih izzivih pomerile slovenske in hrvaške družine. Hrvaške barve bo zastopalo kar enajst družin, Slovenci pa smo v boj poslali le tri družine. Kako konkurenčni smo sploh Slovenci?

"V šov smo prijavljene športne družine, ki smo, predvidevam, vse v odlični telesni kondiciji, zato bo boj, ne glede na to, od kod prihajamo, hud. Vsak član in s tem vsa družina bo morala vložiti res vse moči ter biti tudi psihično močna za vse izzive in pritiske, ki nas čakajo. Bomo pa slovenske družine, ker smo v manjšini, poskušale še bolj pokazati, iz kakšnega borbenega testa smo Slovenci," so povedali člani družine Podobnik.

FITTEST FAMILY Tudi Križmanovi se ne bojijo morebitne premoči konkurence: "Mislim, da smo konkurenčne vse slovenske družine, saj pri nobenem športu ni potrebna samo kondicijska priprava, temveč tudi veliko sreče."

V naše barve verjamejo tudi v družini Jarc: "Hrvatov je res veliko več in matematično imajo več možnosti za zmago kot Slovenci. A Slovenci smo znani kot športen narod, dober v različnih disciplinah. Slovenci smo močni in borbeni, in čeprav drugih družin še ne poznamo, se ne bojimo nikogar. Mislim, da imamo dobre možnosti za zmago."

Družinska tekmovalna oddaja Fittest Family na Planet prihaja že v ponedeljek, 6. maja, ob 21. uri.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi. 
  Fittest Family Planet TV Predstavljamo vam še zadnjo slovensko družino v šovu Fittest Family #foto

 

Planet TV Planet TV Trenerja slovenskih družin v oddaji Fittest Family bosta akrobata Filip in Blaž Fittest Family Planet TV Razkrivamo prvo slovensko družino v šovu Fittest Family #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin