Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 6. 2020,
8.00

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47

Natisni članek

Ellen DeGeneres Trevor Noah Andrew Cuomo

Torek, 23. 6. 2020, 8.00

3 leta, 10 mesecev

Voditelj je postal "cuomoseksualec" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47

Na Planetu lahko ob 13.10 ujamete pogovorno oddajo Ellen, v kateri bo tokrat gostoval Trevor Noah. Ta je razkril, da je postal "cuomoseksualec", spregovoril pa je tudi o tem, zakaj se večinoma izogiba gledanju poročil, čeprav mora biti za svojo oddajo dobro informiran o aktualnem dogajanju.

Utrinek pogovora Ellen s Trevorjem Noahom si lahko ogledate v zgornjem videu, več pa v oddaji Ellen ob 13.10 na Planetu ob 13:10.

Ellen DeGeneres svojo pogovorno oddajo zaradi epidemije koronavirusa snema od doma. Tokrat je prek videoklica govorila z voditeljem, komikom in političnim komentatorjem Trevorjem Noahom, ki pravi, da se trudi čim manj spremljati dnevna poročila. "Mislim, da je pomembno ohranjati pozitivno perspektivo. Poročila spremljam toliko, da ostajam informiran, a jih skušam predelati in jih v svoji oddaji ljudem predstaviti na način, ki sporoča, da ni vse slabo," pravi voditelj satirične oddaje The Daily Show with Trevor Noah.

Trevor Noah | Foto:

Ellen je sicer zanimala tudi nova oznaka, ki si jo je nadel. Noah se je namreč oklical za "cuomoseksualca", ki je termin, ki označuje podpornike newyorškega guvernerja Andrewa Cuoma in njegovega brata.

"Navdihujoče je videti takega voditelja, kot je Cuomo. Mislim, da je zelo vpliven, informiran. Ko sem na spletu videl, da so ženske pisale o tem, da se vanj zaljubljajo, sem se lahko samo strinjal in dodal, da bi morali vsi postati cuomoseksualci. Lepo je videti nekoga, ki je tako povezan z ljudmi, ki se zaveda, da služi ljudem. Vsakemu, ki je v času krize to ozavestil, lahko samo zaploskam," je povedal.

Ženska
Planet TV Zvezdnik se je poročil v družbi soigralcev #foto
Esmeralda
Planet TV Trenutek, ki ji je za vedno spremenil življenje
Ženska
Planet TV Igralkini sivi lasje povzročili krizo na snemanju
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte