Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 10. 2019,
16.41

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27

Natisni članek

Planet TV

Ponedeljek, 28. 10. 2019, 16.41

4 leta, 5 mesecev

Grozljivke ob noči čarovnic

Strašljivi filmi na Planet TV

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27
Tales of Halloween

Na Planetu, Planet 2 in Planet PLUS si lahko v dneh pred nočjo čarovnic vrsto srhljivih in grozljivih filmov, med njimi tudi Očiščenje (The Purge) in Zgodbe ob noči čarovnic (Tales of Halloween).

Na Planet 2 lahko od ponedeljka, 28. oktobra, do srede, 30. oktobra, ujamete serijo filmov Mimik (Mimic). Prvi del, ki bo na sporedu v ponedeljek ob 23.40, je režiral sloviti Guillermo del Toro (Favnov labirint, Oblika vode), v njem pa igrajo oskarjevka Mira Sorvino, Josh Brolin, F. Murray Abrahamom, v svojem prvem filmu pa tudi Norman Reedus (Živi mrtveci). Zgodba govori o znanstvenici Susan Tyler in njenem možu Petru, ki združita moči, da bi preprečila epidemijo virusnega obolenja, ki ga širijo hišni ščurki in katerega žrtve so otroci. Susan s kombiniranjem različnih DNK ustvari nov organizem, ki naj bi s sposobnostjo posnemanja preslepil in uničil glavne prenašalce bolezni – ščurke. Z veliko truda je nazadnje bolezen premagana. Po treh letih pa se začnejo kazati nevarne posledice Susaninega in Petrovega početja ...

Nadaljevanje Mimik 2 bo na Planet 2 v torek ob 22.50, Mimik 3 pa v sredo ob isti uri. Drugi del se dogaja štiri leta po dogodkih iz prvega, ko se orjaški ubijalski insekti vrnejo, tokrat v mutirani obliki, ki zna posnemati svoj plen - človeka.

Mira Sorvino v filmu Mimik | Foto: Mira Sorvino v filmu Mimik

V četrtek lahko strašljivi filmski maraton nadaljujete z ogledom Zgodb ob noči čarovnic (Tales of Halloween), ki bo na Planet 2 ob 23.15. Film prikazuje deset zgodb, ki jih povezuje noč čarovnic, dogajanje pa je umeščeno v predmestje ameriškega mesta, kjer zli duhovi, hudič, morilci s sekiro in celo vesoljci terorizirajo nič hudega sluteče meščane.

Če imate raje komedije kot grozljivke, potem lahko na Planet PLUS spremljate tri filme iz serije Film, da te kap (Scary Movie), ki uspešno parodirajo grozljivke in bodo na sporedu v torek, sredo in četrtek ob 20. uri.

V nedeljo, 3. novembra, bo ob 23. uri na Planetu strašljiva uspešnica Očiščenje (The Purge). Zgodba se odvija v bližnji prihodnosti, ko se vlada ZDA odloči eno noč v letu prepustiti ljudem proste roke, da delajo zločine in tako sprostijo nakopičeno jezo. Premožni James se skupaj z družino v tem času zapre v dobro varovano hišo, toda ko pade tema, se Jamesov sin usmili preganjanega neznanca in ga spusti v njihov dom. Skupina, ki lovi ubežnika, ne namerava odnehati, temveč Jamesu zagrozijo, naj žrtev preda, sicer bo na seznamu za odstrel pristala vsa družina. Med obleganjem hiše poskuša James obvarovati družino pred zunanjimi in notranjimi sovražniki.

Grozljivka z Ethanom Hawkom in Leno Headey (Cersei iz Igre prestolov) je postala velika uspešnica, po kateri so posneli več nadaljevanj in tudi TV-serijo.

Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV Kaj je ekološki pendrek? #video
Jasmina Kandorfer
Planet TV Kaj nam sporoča strah? Kaj pa, če je strah darilo? #kolumna
Planet TV
Planet TV Je lepa TV-voditeljica le našla ljubezen? #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte