Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 11. 2018,
10.37

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49

Natisni članek

lost skrivnostni otok serija igralci

Ponedeljek, 5. 11. 2018, 10.37

5 let, 5 mesecev

Skrivnostni otok

Skrivnostni otok: kje so igralci danes? #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49
skrivnostni otok

Septembra je minilo že 14 let od začetka serije Skrivnostni otok (Lost), zaradi katere si nekateri še vedno belijo glave. Zapleti in razpleti v seriji se namreč nizajo tako intenzivno, da si človek ne more pomagati, da ga ne bi zasvojila. Glavni igralci so za Skrivnostni otok živeli kar šest let in navdušili svet. Poglejte, kam jih je življenje odpeljalo do leta 2018.

Serija Skrivnostni otok prikazuje življenje ljudi, ki so preživeli letalsko nesrečo leta Oceanic 815 in strmoglavili na tropski otok, poln skrivnosti. Kmalu izgubijo upanje, da bi jih kdo rešil, in se začenjajo privajati na novo življenje zunaj civilizacije. Preti jim veliko nevarnosti, med drugim skrivnostni prebivalci otoka z nejasnimi, domnevno zlimi nameni. Ob vsem tem se morajo spopasti še z reševanjem lastnih težav in medosebnih nesoglasij.

Mathew Fox

skrivnostni otok | Foto:

Zdaj 52-letni igralec je v seriji uprizoril mladega in privlačnega zdravnika (dr. Jack Shephard), ki hitro prevzame pobudo med preživelimi na otoku. Filmska industrija mu zaradi osebnih in profesionalnih razlogov ni več ustrezala, zato se je za nekaj časa umaknil. Nazadnje smo ga lahko videli v filmu Bojna sekira leta 2015, ko je zaigral ob boku Kurta Russlla.

Evangeline Lilly

skrivnostni otok | Foto:

Igralka je dala obraz mladi kriminalki Kate Austen. V nasprotju z igralskim kolegom je njena kariera zacvetela. Poleg tega, da je igrala v večjih filmskih franšizah (Hobit), jo zdaj lahko gledamo v odličnem Marvelovem filmu Ant-Man in Osa. Komaj čakamo, da vidimo, s čim bo presenetila v prihodnje.

Jorge Garcia

skrivnostni otok | Foto:

Hugo Reyes - Hurley, eden najbolj markantnih likov v seriji, je z nastopom v njej dosegel velik uspeh v svoji profesionalni karieri. Poleg manjših vlog v serijah in filmih je nadaljeval delo na CBS in zaigral v hitu Havaji 5-0.

Serijo Skrivnostni otok lahko spremljate od 5. novembra na Planetu, in sicer od ponedeljka do petka ob 00.35.

Josh Holloway

skrivnostni otok | Foto:

Lik Sawyerja, za katerim je vzdihovala marsikatera ženska, je upodobil Josh Holloway, ki smo ga za kratek čas lahko videli v filmu Misija: Nemogoče – Protokol duh. Od leta 2016  igra glavno vlogo v seriji Colony, do zdaj so posneli že tri sezone.

Terry O’Quinn

skrivnostni otok | Foto:

To je strašljivi John Locke, ki v seriji doživi nešteto sprememb, v resničnem življenju pa je Terry prijazen gospod, ki je v svoji karieri bolj redko nastopal in se na vsake toliko pojavil v kakšni TV-seriji kot gost. Od letos je malce drugače, saj ima glavno vlogo v seriji Castle Rock.

Serijo Skrivnostni otok lahko spremljate od 5. novembra na Planetu.

Yunjin Kim

skrivnostni otok | Foto:

Po Skrivnostnem otoku je svojo kariero nadaljevala v še eni televizijski seriji, ki je navduševala predvsem ženski del občinstva – Ljubice. Yunjin je zaigrala v treh sezonah, potem pa se poslovila.

Naveen Adrews

skrivnostni otok | Foto:

Andrews v Skrivnostnem otoku igra Sayida Jarraha, človeka, ki je delal v iraški vojski. V zgodbi je predstavljen kot nekakšen "MacGyver". V resničnem življenju se bori za vloge na televiziji. Vidimo ga lahko v Netflixovi seriji Sense8.

Daniel Dae Kim

skrivnostni otok | Foto:

Potem ko je nehal snemati serijo Skrivnostni otok, se je pojavil v številnih manjših vlogah, najbolj poznan in prepoznaven pa je postal po vlogi v akcijski seriji Havaji 5-0. Član igralske ekipe je bil kar sedem let.

Emilie de Ravin

skrivnostni otok | Foto:

Avstralska igralka (v seriji Claire Littleton) je svojo kariero začela v skrivnostnem Roswellu, nadaljevala jo je v Skrivnostnem otoku, leta 2012 pa pristala v fantazijski seriji Nekoč pred davnimi časi, v kateri še vedno nastopa.

Dominic Monaghan

skrivnostni otok | Foto:

V seriji ga poznamo pod imenom Charlie Pace, zagotovo pa se ga spomnite tudi iz Gospodarja prstanov. Trenutno snema Vojno zvezd, ki bo v kina prišla prihodnje leto. Verjetno je to eden njegovih največjih dosežkov, saj je oboževalec franšize že od samega začetka. Njegovo roko krasi tatu s stavkom iz filma Vojna zvezd: Imperij vrača udarec.

Serijo Skrivnostni otok lahko od 5. novembra spremljate na Planetu. Na sporedu je od ponedeljka do petka ob 00.35.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte