Mlado zvezdnico Tujega življenja primerjajo z legendarno Hurrem

Mlado igralko Alino Boz, ki v nadaljevanki Tuje življenje igra eno od glavnih vlog, so v Turčiji hitro primerjali z igralko Meryem Uzerli, ki je v Sulejmanu Veličastnem igrala spletkarsko Hurrem.

Alina Boz

Podobnost 19-letne Aline Boz, ki v Tujem življenju igra Hazal, in Meryem Uzerli, ki je zaslovela kot pretkana sultanova žena Hurrem v priljubljeni seriji Sulejman Veličastni, se ponuja sama po sebi.

Obe igralki imata zelene oči in rdečkaste lase, zasloveli sta z vlogami malce zlobnih junakinj, ob katerih občinstvo ne ostane ravnodušno, obe pa sta se tudi v Turčijo priselili iz drugih držav in se morali naučiti turškega jezika.

Tuje življenje

Alina Boz se je rodila v Rusiji in tam živela do svojega sedmega leta, nato pa sta se z rusko mamo preselili v Turčijo k očetu. Alina priznava, da je bila turščina kar težek zalogaj, podobne izkušnje pa ima tudi Meryem, ki je v Turčijo prišla iz Nemčije.

Mlada Alina trenutno zaključuje srednjo šolo, gledališče pa ni njena edina strast. Šolanje bi rada nadaljevala na univerzi, a bolj kot študij igre jo privlačita psihologija in pilotiranje letal.

Turško uspešnico Tuje življenje lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 21.10 na Planet TV.

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih TwitterFacebook in YouTube.

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano