SiolNET. Planet TV Filmi in serije
2,94

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Med snemanjem filma zvezdnik skoraj zgorel #foto

2,94

termometer

Planet TV
Foto: Instagram

V nedeljo ob 20. uri si boste premierno na slovenskih televizijah ogledali šesto nadaljevanje visokooktanske franšize Hitri in drzni. Zvezdnik Vin Diesel je priznal, da je med snemanjem filmske uspešnice doživel eno izmed najbolj strašnih izkušenj v svojem življenju. 

Če v naslovu filma najdete besedi hitri in drzni, potem se zdi, da je že med snemanjem filma letelo vse po zraku. Vseeno pa je zvezdnik v visokooktanski franšizi Vin Diesel razkril, da so med snemanjem različnih vratolomnih prizorov zelo previdni in poskušajo izločiti čim več dejavnikov, ki bi lahko vodili v nesrečo.

"Če se kdo poškoduje, se nam zdi, kot da nam je spodletelo," je povedal Diesel, nato pa vseeno priznal, da je prav med snemanjem šestega dela Hitrih in drznih doživel enega od najstrašljivejših trenutkov v svojem življenju. 

Planet TV

"Sedel sem v svojem dodgeu daytoni in rekli so mi, da bom v naslednjem prizoru zapeljal skozi gost dim. Medtem ko sem čakal, so pripeljali ogromne rezervoarje plina in pripravili snemalno prizorišče. Ko sem nato dobil znak za začetek in pripeljal do rezervoarjev, je eksplodiralo in bilo je, kot bi nekdo v moj avto ustrelil dve veliki goreči krogli," je razkril igralec, ki slovi po tem, da sam snema svoje kaskaderske vložke. Ob omenjenem pa mu vseeno ni bilo najbolj prijetno.

Paul Walker in Vind Diesel v filmu Hitri in drzni 6. Paul Walker in Vind Diesel v filmu Hitri in drzni 6.

Zaradi eksplozije je izgubil nadzor nad svojim vozilom in proti njemu so nemudoma stekli reševalci, gasilci in preostalo osebje. Za hip so namreč vsi pomislili, da se je zvezdniku pripetilo kaj hujšega. A Diesel na srečo ni bil huje poškodovan. "Še dobro, da je bil Vin, ker če bi bil kdo drug, bi verjetno ostal brez las," se je takrat na račun svojega gologlavega kolega pošalil zdaj že pokojni soigralec Paul Walker

Visokooktansko uspešnico Hitri in drzni 6 si boste na Planetu lahko premierno ogledali v nedeljo ob 20. uri.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
  Planet TV Planet TV Pozor, kmalu boste na cesti srečevali te tri znane Slovence #video Planet TV Planet TV Žena mislila, da se davi, on pa je počel nekaj povsem drugega #video Planet TV Planet TV Tokrat bo Katarina Čas pokazala svojo navihano stran #foto Planet TV Planet TV Slavko Bobovnik razkril, kako skrbi za fizično kondicijo

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin