SiolNET. Planet TV Exatlon
2,67

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Marjanca v solzah. Je zanjo že konec Exatlona?

2,67

termometer

Exatlon

V nocojšnjem Exatlonu, ki bo na sporedu ob 19.45, nas čaka izjemno dramatična tekma za vilo. Na eni najpomembnejših preizkušenj Exatlona ne bo manjkalo napetih dvobojev in tesnih izidov. Večer pa bo zaznamovala tudi poškodba Marjance Polutnik, tekmovalke Triglava.

Exatlon Planet TV Kdo je po petih tednih najboljši tekmovalec Exatlona? #video

Tekmo za vilo jemljejo tekmovalci rdeče in modre ekipe nadvse resno, saj je velika razlika v bivanju v razkošni vili ali skromni baraki. Ekipa Triglava je pred dvema tednoma že imela priložnost izkusiti spanje na ozkih ležalnikih, zato vile modri ekipi ne mislijo zlahka predati.

Na drugi strani pa je modra ekipa s prihodom nekaterih novih tekmovalcev postala bolj samozavestna, še posebej po tem, ko jim je uspelo dobiti tekmo za obstoj. S tem so namreč poskrbeli, da so se prvič po petih tednih vrste začele redčiti tudi v rdeči ekipi. Tekmovanje je po izločilnem dvoboju z Nives Orešnik morala zapustiti Aleksandra Podgoršek.

Exatlon Planet TV Exatlon sta zapustila kar dva tekmovalca #video

Nocoj se bodo tekmovalci za vilo merili na izjemno zahtevnem poligonu Mračno skladišče, ki so ga pred časom že imeli možnost preizkusiti. Gre za poligon, na katerem so tekmovalci zaradi varnostnih razlogov pripeti z varovalno vrvjo. Kljub temu, da je za varnost tekmovalcev na poligonu vedno zelo poskrbljeno, pa se je Marjanci pripetila neprijetna nezgoda. Da poškodba ni nedolžna, so pričale njene solze in tudi odzivi njenih sotekmovalcev. 

Kaj se je zgodilo in kako resna je njena poškodba, boste izvedeli že v nocojšnji oddaji.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Nik Korošec se je po prihodu domov že soočil z Evinim fantom #video Vrazje dame Planet TV To vražja dama zameri svojemu očetu #video Aljoša Bagola Planet TV Tega o novopečenem fatalnem moškem gotovo niste vedeli #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin