SiolNET. Planet TV Exatlon
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

"Če bi moral biti v baraki, bi se zjokal" #video

0,12

termometer

V oddaji Exatlon, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45 na Planetu, nocoj sledi pomembna tekma, ki bo odločala o tem, katera ekipa bo naslednjih nekaj dni prebivala v vili in katera v baraki.

Exatlon Planet TV Exatlon kot drugi zapušča Gregor #video

Tekmovalci najtežje televizijske preizkušnje Exatlon vstopajo v tretji teden igre za 50 tisoč evrov. Že nocoj jih čaka ena najpomembnejših preizkušenj, ki jo lahko poimenujemo tudi tekma za vilo. Rdeča ekipa Triglav v njej prebiva že od samega začetka in odločeni so, da je ne bodo zlahka prepustili tekmecem. 

Posebej pomembno se bivanje v razkošnih razmerah zdi Igorju Mikiču. "Nikomur iz modre ekipe ne zamerim, če gre domov. Če bi bil sam 15 dni v baraki, bi se zjokal. Jaz bi že tretji dan želel domov," je med drugim povedal Mišica, ki bo na nocojšnjem poligonu vsekakor dal vse od sebe in storil vse, da bo razkošna vila še naprej njihov dom. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Zagledal se je v inštruktorico: Tudi če je poročena, to ni ovira #video

Poleg nove tekme za vilo, ki bi nocoj malce drugačna od prejšnjih, nocoj tekmovalce rdeče in modre ekipe čaka tudi eno večje presenečenje. Kako so se nanj odzvali, si poglejte v tokratni oddaji.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram.

Jutro na Planetu Planet TV Suzana Kozel: Tudi vas bomo obiskali in vam prisluhnili #video Jutro na Planetu Planet TV Taiji Tokuhisa: Jutro moramo začeti pozitivno #video Exatlon Planet TV Marjanca popolnoma navdušila svojega sotekmovalca #video Exatlon ep 7 Planet TV Miran Ališič: Me bodo pa na vozičku odpeljali na set #video Jutro na Planetu Planet TV Nova vremenarka pravi, da je z oblekami končala #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin