SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Spoznajte očeta Benedikta

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

V Štorije je očitno prišel nov župnik - oče Benedikt. Bonifacija pa naj bi poslali na Filipine ...

Žare, pretkani prevarant, izkoristi priložnost in se Bonifaciju predstavi kot nov župnik v Štorijah. Čeprav se zapleta v zgodbe o svojem imenovanju in tem, kam naj bi poslali Bonifacija, se skrušeni Bonifacij spove prav svojemu stanovskemu kolegu, očetu  Benediktu – Žaretu. Več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novi epizodi Ene žlahtne štorije? Lena nastopi službo nove gospodinjske pomoči na Grediču, a sodelovanje z Marijo je precej težko. Bogata Mirica želi po polomu s portretom dobiti od Žana bolj realistično sliko nje in njenega princa Smiljana na belem konju, Ibro in Eli pa bolj ali manj uspešno rešujeta svoje “sodelovanje” na faksu, ki se iz dneva v dan vse bolj in bolj zapleta ...

 

Tretja sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20. uri na Planet TV.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

 

Naročniki storitev Telekom Slovenije si lahko prvo in drugo sezono serije Ena žlahtna štorija ter predpremierno vse nove dele tretje sezone, 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV, ogledajo brezplačno. Več informacij o tem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin