Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 11. 2016,
10.03

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ena žlahtna štorija Primož Forte Alenka Kozolc

Četrtek, 3. 11. 2016, 10.03

6 let, 6 mesecev

[VIDEO] Ponesrečen prizor: Ko Zorici in Guštu zmanjka teksta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Zorica je v Eni žlahtni štoriji zadnje čase zelo jezna, a ko se zalomi pri snemanju prizora, se znata z Guštom tudi prisrčno nasmejati.

Pri snemanju večkrat pride tudi do prizorov, ki so iz takšnega ali drugačnega razloga neuporabni. Tokrat predstavljamo posnetek, v katerem se Alenka Kozolc, ki igra Zorico, po spodletelem prizoru prav simpatično razneži ob Primožu Fortu, ki igra Gušta. Poglejte in se nasmejte ekskluzivnemu posnetku zgoraj, nov del Ene žlahtne štorije pa sledi ob 20.00 na Planet TV!

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Špacapani so si presrečni začeli deliti denar, ki ga je Smiljan prinesel iz Vietnama. A Smiljan skriva temno skrivnost … Zorica, besna kot levinja, potrka na Zalina vrata. Afna naj takoj vrne denar, ki ji ga je Toni pustil za svojega otroka! Zala brez besed uboga, Avguštin pa ne more verjeti, kako kruta in hladna je lahko Zorica. Berto se odloči, da bodo Špacapani po dolgem času imeli normalno družinsko kosilo. Žan in Smiljan se odpravita v trgovino, a trgovka Zorica ni najbolj profesionalna … Ibro je medtem v Ljubljani nesrečen gleda svojega Meha. Pa je res njegov? Ko Tatjani pove, da na kliniki menijo, da je on neploden, se mlada mamica spomni, kdo je najbrž pravi oče trojčkov. Ubogi Ibro ne ve, ali bi tulil od veselja ali žalosti … Marija in Bonifacij sta se vrnila z medenih tednov. Na obisk povabita Avguština in Zalo, ki prizna, da je splavila. Marijin odziv pa je zelo nepričakovan.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete naslednji dan popoldne.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Ne spreglejte