SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Kako hitro teče Eli v petkah?

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Eli na ljubljanskih ulicah naleti na Žana, ki je očitno zabredel. A poba ni pri volji za pojasnila, zato ji pobegne - Eli pa za njim.

Eli potem, ko na fakulteti vihravo da odpoved, v Ljubljani sreča Žana, ki ga je noseča Maja pregnala z Grediča zaradi njegove neresnosti in poslov z marihuano. Žan je očitno pristal na družbenem dnu — zanemarjen, umazan in poln slabe vesti, ker je zapustil Majo in otroka, ki prihaja na svetu. Pred Eli mu je celo tako nerodno, da kar pobegne, a ona se ne da in se hitro požene za njim. Kako uspešen je njen tek pa si oglejte v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Mario spozna, da je Anici plačal nekaj, česar ne more dobiti, Marko in Bonifacij pa v gostilni vaščane napeljujeta k razmišljanju, kdo vse bi lahko bili krivci za zločin, storjen na Grediču. Avguštin se trudi držati svojega posta, toda dobrote, ki mu jih je nakuhala Marija, mu predstavljajo veliko skušnjavo. Njegov najboljši prijatelj postane Tonijev pes, ki bo imel od tega prijateljstva očitno veliko zadovoljstva …

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin