Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 8. 2016,
11.03

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Napovednik Ena žlahtna štorija

Ponedeljek, 8. 8. 2016, 11.03

6 let, 8 mesecev

[VIDEO] Kaj nas čaka v zadnjem delu sezone Ene žlahtne štorije?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

V petek, 16. decembra, bo ob 20. uri na Planet TV na sporedu zadnji del četrte sezone Ene žlahtne štorije. Dogajanje je na vrhuncu, preverite, kako se bo razpletlo!

Se spomnite, ko smo gledalce povabili na edinstveno potovanje v deželo Ene žlahtne štorije, kjer so se preizkusili tudi v vlogi statistov? Nocoj boste lahko preverili, kako so se odrezali in kakšne prizore smo posneli v Brdih. Ob 20. uri bo namreč na sporedu zadnji del sezone!

Napeto dogajanje bo prišlo do vrhunca. Priprave na pogreb so v polnem teku, ko Smiljana in Žana šokira Mirica! Slišala je, da je njen sanjski moški končno prost in je seveda takoj priletela svojemu Smiljkotu v tolažbo. Štajerka takoj zasede Gredič in odkrije tudi Žanov in Smiljanov podzemni obrat za proizvodnjo sakeja, ki s eji zdi zelo zanimiva ideja — predvsem zaradi vpletenosti njenega Smiljka. Medtem je Marija, ki ji je njen lastni sin povedal, da so njenega neuradno posvojenega angelčka morali vrniti pravim staršem, neutolažljiva. Tudi Bonifaciju ni lahko, a skrbi ga predvsem za Marijo, saj je še ni videl tako iz sebe.

Medtem se Zelnik, ki je v Ljubljani izvedel za Aničin pogreb, hitro vrača v Štorije, kjer so že zbrani skoraj vsi. Strti Berto, neutolažljivi Smiljan, Eli, ki ji je  že od jutra slabo, in seveda Mirica, ki kot sfinga z ogromnim klobukom stoji ob odprtem grobu in čaka, da bo lahko ugrabila Smiljana zase. A na robu vasi Sergej sedi na svojem motorju, pripravljen na odhod. Le kaj čaka? Tudi Gušto pakira svoje stvari, kot da bo kam šel …

Ko na pokopališče pride na pol nor Zelnik se razvname pravi ravs za žaro ...

V petek, 16. decembra, zato ob 20. uri nikar ne zamudite zadnjega dela sezone Ene žlahtne štorije. Brez skrbi, spomladi se vračamo tudi s 5. sezono!

 

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Ne spreglejte