[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Marija spremeni mnenje o Leni

Marija ugotovi, da je Gušto res čudežen, saj je tudi Leno spremenil v popolnoma spodobno dekle. Poglejte, kako Marija popolnoma obrne ploščo glede Lene!

[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Marija spremeni mnenje o Leni
Foto: Planet TV

Marijo je presenetila Lena, ki se je vrnila v Štorije kot novinarka. Napisala bo reportažo o Avguštinu in njegovih čudežih. V ekskluzivnem posnetku zgoraj poglejte, kako Marija hitro spremeni svoje mnenje o njej, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20.00 na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Bonifacij na Sveti Gori brata frančiškana prosi za zatočišče. A frančiškan narobe razume Bonifacija, zato ga pošlje nazaj domov k Mariji. Sergej med hišno preiskavo Grediča nehote reši Smiljka pred Miričinim novim napadom pohote. Adelina je medtem začudena nad Bertovo mirnostjo ob dogajanju na Grediču, zakajeni Berto pa razmišlja samo o novem vrtnarskem projektu. Živčna Maja oddivja na testno vožnjo z dirkalnim avtomobilom, ki ji ga je pripeljal v popravilo menedžer dirkalne ekipe, Sergej pa doma izbruhne na Zalo, ki mu ni povedala za splav.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano