[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Bonifacij Mariji pove resnico

Skrušen Bonifacij Mariji vendarle zaupa resnico o čudežih, zaradi česar Marija končno spregovori - še posebno po tem, ko besedna nanese na smrt Tonke in Pepija ... Poglejte!

[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Bonifacij Mariji pove resnico
Foto: Planet TV

Bonifacij izve, da Ivan Leni ni vrnil denarja za intervju. Obupan se odpravi do Lene, da bi jo prepričal, naj ne objavi zgodbe o čudežih. A doma namesto Lene naleti na Marijo, ki po tem, ko ji Bonifacij razkrije resnico o čudežih, končno spregovori. Na obtožbe, da je umorila Tonko in Pepija pač mora odgovoriti! Poglejte v ekskluzivnem posnetku zgoraj, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20.00 na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Ibro in Smiljan nastavita past Ludviku, ker upata, da ga bosta ujela z ukradenimi artefakti. Žana razžira ljubosumje zaradi Maje in Bruna, ljubosumje pa vse bolj žre tudi Ibra, ki izve, da je Eli obiskala Rafaela. Sergej po novem anonimnem namigu spet preišče Gredič. Toni sumi, da Gabi ve, kje je Zala, a je pri njej ne najde. Medtem ko Gabi poizkuša prestaviti Zalo na drugo lokacijo, ji ta med zbeži ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu od torka do petka ob 20. uri na Planet TV.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano