SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Berto sliši govorice o Adelininem koketiranju z Ludvikom

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Berto nezadovoljen ugotavlja, da so vsi pozabili njegov rojstni dan, za nameček pa mu še Marko vzbudi ljubosumje z govoricami o ljubimkanju med Ludvikom in Adelino ... Poglejte!

Berto je razočaran, ker so vsi pozabili na njegov rojstni dan. Eli ga je napodila v trgovino, Adelina iz trgovine, Marko pa ga zafrkaval in ga draži z Ludvikom, ki se suče okoli njegove Adeline. Je res kaj resnice v gostilničarjevem govoričenju o ljubezenskem trikotniku? Berto je čedalje bolj jezen in razočaran … Poglejte v ekskluzivnem videu zgoraj, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20.00 na Planet TV!

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Zala dobi grozljivo pismo, zaradi katerega se močno prestraši. Ibro in Sergej medtem iščeta Gušta med klošarji, kjer naletita na Zorico in Zelnika. Sergej posodi Zelniku denar, da gresta lahko z Zorico k njegovi mami na Štajersko. Boni na Grediču najde kip device Marije, vzame ga, in to sporoči Alojziju. Ta mu pove, da si mora do jutri, ko bo blagoslov, izmisliti čudež. Boni nese pokojnino invalidu, ki živi sam v hiši. Ko se vrne k njemu, ker je tu pozabil rokavice, ugotovi, da invalid lahko hodi, saj ga vidi, kako seka drva ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin