[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Berto in Zala se pobotata!

Zali gre zadnje čase vse kot po maslu, dobila je novo službo, pobotala se je z Guštom, zdaj pa se v vinoteki oglasi tudi Berto, ki ga je zapustila trma in se s pupko sreča v bolj spravljivem tonu … Poglejte!

[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Berto in Zala se pobotata!
Foto: Planet TV

Berto namesto Zale v Ljubljani sreča Avguština. Z Avguštinom imata tako priložnost razčistiti marsikaj, kar je zadnje čase oba težilo. Nato je na vrsti še Zala, ki jo Berto preseneti v vinoteki … V ekskluzivnem posnetku zgoraj si oglejte njuno čustveno srečanje, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20.00 na Planet TV!

 

Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije?  Avguština v lastnem stanovanju najde Sergej in izve novice o Zali, ki ga razjezijo. Marija in Bonifacij imata v svojih glavah zelo različne vizije prihodnosti svoje družine, predvsem Avguština. Razcep pripelje do fizične ločitve Bonifacija od Marije. In celo Bonifacijeve izjave, da mu je bilo kot duhovniku lepše, kot mu je kot zakonskemu možu in očetu. Zelnik in Mirica tako kot Bonifacij in Marija raziskujeta vsak po svoji poti. Medtem ko raziskovanje Zelnika pripelje na pota stare slave, Zorico odnese v alkoholne hlape, obisk Adeline v trgovini in do končnega soočenja z Markom v gostilni.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano