SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Bo Berto našel Adelino?

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Medtem, ko se v Štorijah odvija prava drama z zakladom sv. Marka in trgatvijo, pa Berto in Marija na drugi strani luže iščeta Adelino.

Berto in Marija po dolgem letu le prispeta na naslov, ki ga je Bertu zaupala Zorica. Boječa Marija je sicer navdušena nad argentinsko hrano, nad pohujšljivimi prizori pa malo manj in bi Berta najraje odvrnila od iskanja izgubljene ljubezni. Ali bo Berto našel Adelino in kakšna bo njena reakcija pa preverite v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Ko Avguštin najde zaklad, ga opazi tudi Zala. Ker se ne moreta sporazumeti, kaj naredit z njim, ga Zala v trenutku samote odnese s seboj. Medtem Anica še vedno robanti zaradi Bertove oporoke in prepričuje Eli, da sta grobo oškodovani. Bosta sklenili zavezništvo proti mlajšima sestrama, ki sta pri očetu na prvem mestu za dedovanje?

Na posestvu se prikaže tudi Mario, ki ga zanima, kako napreduje trgatev in posledično njegov posel s prodajo mladega vina v Milanu ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin