SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Berto bi rad gol skočil v vodo, a izgubi ravnotežje

0

termometer

Ena žlahtna štorija
Foto: Planet TV

Adelinina svodomiselnost je morda preveč za Berta, ki se v poskusu, da bi jo dohiteval, poškoduje.

Presenečen nad Adelinino svobodomiselnostjo Berto pristane na golo plavanje v potoku, a poskus se izjalovi, saj Berta hladna voda in visok pritisk zaradi Adelininega izzivanja spravita do omedlevice. Le kako se bo razpletel mladostniški podvig naših seniorjev? Preverite v novem delu Ene žlahtne štorije, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Žan odkloni mamljivo ponudbo za delo na norveški naftni ploščadi, Maja pa je  znova razočarana nad njegovo neresnostjo. Smiljan medtem pristane na sodelovanje z inšpektorjem, s katerim želita nastaviti past za veliko ribo — Žareta. S tem bi bila njegova Anica deležna milejše obravnave za svoje prestopke. Na pomoč priskoči tudi Ibro. 

Župniške obišče škof Alojzij, ki bi rad raziskal obvestilo policije, da so tam našli travo, a najde predvsem Bonifacija in Marijo v zelo kočljivem položaju. Alojzij se sreča tudi z Avguštinom, ki mu ukaže, da naj takoj sleče meniško kuto. Avguštin je prepričan, da je konec z njegovo pastoralno potjo …

 

Nova sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16. uri.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin