SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Anica se mora pripraviti na boleč poseg ...

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Pri Adelini se dogajajo čudne stvari, Anica se pripravlja na boleč poseg ... Poglejte, kako se ženske lotevajo zahtevnega podviga!

Zadeva je resna, Adelina in Maja pripravljata Anico na najhujše. Najbolje, da popije nekaj žganja, da bo bolje prenesla bolečine, ki ji jih bosta prizadejali. V ekskluzivnem posnetku zgoraj poglejte, za kaj gre, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20.00 na Planet TV!

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas če čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Trgatev je vsemu navkljub uspešno končana. Videti je, da bo letina odlična in da se bodo vsi na Grediču končno izmotali iz težav. Sergej se sooči z Zelnikom zaradi propadle akcije. Zelnik se izmotava, dokler mu Sergej ne pove, da ve, da je njegov nekdanji nadrejeni že nekaj časa suspendiran! Zelnika prepriča, naj se umakne v Ljubljano, on pa bo sam v miru pripeljal primer do konca. Gušto in Zala načrtujeta poroko, Eli pa se čudi, zakaj je Ibrova sestra Aziza odšla brez pozdrava. Medtem se je Žan lotil ponarejanja potnih listov ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete naslednji dan popoldne.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin