SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Berto obračuna z Bonifacijem

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Ko Berto ugotovi, da je izgubil ljubezen svojega življenja zaradi Bonifacijeve laži, se v njem zbudi prvinski nagon.

Marija lahko soočenje med Bertom in Bonifacijem le nemočno opazuje. Kaj je Berto sposoben storiti v svoji jezi? Novi del Ene žlahtne štorije je na sporedu ob 20. uri na Planet TV.

 

Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Strti Smiljan se napoti do Tonija, ki ga sprejme pod streho. Smiljan svoje težave zaupa Toniju, Avguštin pa svoji materi razkrije, kaj je Bonifacij naredil ubogemu Bertu. Marije seveda te težave niti malo ne presenetijo. Smiljan zaradi preprečitve Žaretovega bega postane pravi junak dnevnih novic. Celo policija se mu osebno zahvali s plaketo, Smiljan pa zaradi domnevne prevare Anici noče več priskočiti na pomoč.

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Elijin intervju v časopisu dvigne mnogo prahu v vasi ter v partnerskemu odnosu Ibra in Eli. Maja in Zala ugotovita, da se je bolj ali manj odkrit boj za dediščino začel. Ker Maja, ki je ostala brez Žana in je noseča, nikakor ne more v boj, soglasno ugotovita, da bi morala Zala čim prej najti primernega fanta za možitev ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin