SiolNET. Planet TV Bar
2,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Nad Matejevim ravnanjem se zgražata tudi Nika in Sandi #video

2,76

termometer

Bar - Nika in Sandi
Nika in Sandi se strinjata, da ga je Matej tokrat polomil. Foto: Planet TV

Da ga je Matej s tem, ko je na pomoč v finalnem tednu poklical Marušo in jo tako nekako speljal Tei, močno polomil, se strinjajo tudi preostali barovci. Celo Sandi, ki se običajno v odnose drugih ne vtika, tokrat ni mogel biti tiho.

Glavna tema pogovora tega dne je odnos Tee in Mateja, ki se je v zadnjem tednu ali dveh močno spremenil. Izmenjevanje nežnosti namreč ni več tako pogosto, skorajda večkrat kot v objemu se znajdeta na nasprotnih bregovih.

bar Planet TV Matej razočaral Teo: Lahko bi povedal, kakšne namene ima z mano zunaj šova #video BAR oddaja v živo Planet TV Matej: Moje srce ne bije za nobeno #video

Tokrat sta se znašla sredi novega spora zato, ker je Matej za pomoč pri delu v lokalu v prihodnjem tednu poklical Marušo, ki jo je nameravala poklicati tudi Tea. A Matej pravi, da je Teo razumel drugače – da bo prej klicala sestro in prijateljico, zato jo je vprašal, ali lahko sam pokliče Marušo. Tea naj bi mu pritrdila. Več o njunem sporu okrog Maruše preberite TUKAJ.

Spor Tee in Mateja je nekaj, mimo česar niso mogli niti drugi barovci. Celo Nika in Sandi sta med izmeno v lokalu rekla nekaj besed na to temo. "Bolano … Ves ta odnos," je začela Nika. "Za moje pojme ga je tu Matej pobiksal," pa je dodal Sandi, ki tokrat ni mogel ostati tiho.

Del pogovora Nike in Sandija si oglejte spodaj, kako se bo razpletel spor Barovih golobčkov, pa izveste v novi epizodi Bara, ki bo na sporedu nocoj ob 22.20 na Planetu.

Prihodnjo soboto, 5. januarja 2019, ne zamudite velikega finala resničnostnega šova Bar. Šov lahko spremljate tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar Planet TV Na zadnjih nominacijah podeljeni še zadnji vroči stoli BAR oddaja v živo Planet TV Bar zapušča Gregor, Matej in Sandi vstopata v finale #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 68
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin