SiolNET. Novice Svet
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Z Montijem v Italiji konec razkošnih erotičnih zabav

3

termometer

 | Foto:
Italijanski premier Mario Monti je zavrnil očitke iz vrst desničarske Severne lige, da si je za silvestrovo na račun davkoplačevalcev sredi hude gospodarske krize privoščil razkošno zabavo.

Kot je sporočil, je novo leto praznoval s preprosto večerjo v krogu družine, ki jo je plačal sam, pecivo pa je kupila njegova soproga.

Senator Calderoli pozval Montija k odstopu Očitek, da si je premier na državne stroške privoščil veliko razkošje, je izrekel senator iz vrst Severne lige Roberto Calderoli in ob tem Montija pozval k odstopu. Monti mu je v svojem slogu suho povsem natančno razkril, kako je skromna večerja izgledala.

Za razliko od predhodnika Silvia Berlusconija, razvpitega zaradi razkošnih zabav, ki so jih začinile erotične plesalke, je Monti praznoval v krogu svojcev in ob hrani, ki jo je pripravila in postregla njegova soproga.

Monti užival med bližnjimi in ob doma pripravljeni hrani Večerje so se udeležili Montijeva hči in sin s partnerji ter njegova sestra s soprogom in štirimi otroci v starosti med enim in šestim letom, je premier zapisal v sporočilu za javnost. Gostje so prespali v bližnjem hotelu na lastne stroške, za večerjo pa so uživali ob tortelinih, leči s kuhano klobaso in pecivom, ki ga je Montijeva soproga kupila sama in na lastne stroške.

Soproga je sama tudi postregla večerjo, je še poudaril Monti, ki je obenem zapisal "da ne more izključiti možnosti, da bi lahko večje število ljudi pri večerji pomenilo malenkost višjo porabo elektrike, plina in vode".

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin