SiolNET. Novice Svet
5,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V slovenskem kombiju odkrili 600 kilogramov pokvarjenega kebaba #foto

5,46

termometer

Kebab | Meso je bilo že delno odtaljeno, embalaža pa ponekod strgana. | Foto: Nemška policija
Meso je bilo že delno odtaljeno, embalaža pa ponekod strgana. Foto: Nemška policija

Nemška obmejna policija je na avtocesti pri kraju Marktredwitz v bližini meje s Češko med rutinskim pregledom v slovenskem kombiju našla 600 kilogramov pokvarjenega mesnega pripravka za kebab. Meso je bilo že delno odtaljeno, embalaža pa je bila ponekod strgana.

Slovenec je 600 kilogramov mesnega pripravka za kebab prevažal v vozilu, ki ni imelo vgrajenega hlajenja. Meso je bilo naloženo v 28 plastičnih škatlah, nekatere od njih so bile ponekod strgane. Predstavnik lokalnega zdravstvenega inšpektorata je meso označil za neužitno, pristojni so ga nato zasegli in uničili.

32-letni Slovenec vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom drog

32-letni slovenski voznik je povedal, da je meso peljal v Avstrijo, kjer bi ga moral predati končnemu kupcu. Potrebne dokumentacije voznik ni imel pri sebi.

Slovenec je 600 kilogramov mesnega pripravka za kebab prevažal v vozilu, ki ni imelo vgrajenega hlajenja. | Foto: Nemška policija Slovenec je 600 kilogramov mesnega pripravka za kebab prevažal v vozilu, ki ni imelo vgrajenega hlajenja. Foto: Nemška policija

Policija je še ugotovila, da Slovenec že eno leto nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je pod vplivom metamfetaminov. Proti vozniku v Nemčiji zdaj teče kazenski postopek.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 753
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin