Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 7. 2013,
10.16

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
učiteljica umor

Natisni članek

Sreda, 3. 7. 2013, 10.16

8 let, 3 mesece

Po 27 letih našli umorjeno učiteljico za umetnim zidom na njenem domu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Okostje učiteljice, ki je izginila leta 1985, so odkrili za lažnim zidom na njenem domu. Bila je zvezana in zavita v plastiko, je sporočila policija.

Preiskovalci so ugotovili, da je JoAnn Nichols umrla zaradi udarca v glavo. Pogrešana je bila 27 let, našli pa so jo v hiši v mestu Poughkeepsie, kjer je živela s svojim možem, ki je umrl lani decembra, star 82 let.

Po njegovi smrti so oblasti naročile, da izpraznijo hišo, potem ko niso našli nikogar, ki bi bil upravičen do njegovega premoženja. Posmrtne ostanke učiteljice so našli med pregledovanjem in praznjenjem hiše, identificirali pa so jo na podlagi zobovja.

Mrliški oglednik Kari Reiber je dejal, da so učiteljico udarili v glavo in da je bila umorjena, poroča BBC.

Žena naj bi mu pustila poslovilno sporočilo Pokojni mož je pred leti policistom dejal, da je svojo takrat 55-letno ženo nazadnje videl, ko je decembra 1985 odšla v službo. Ko je prišel domov, je našel le njeno sporočilo, ki je bilo po ugotovitvah strokovnjakov nekoliko depresivno, vendar ni bilo takšno, ki bi ga sicer uvrstili med samomorilna sporočila.

Tudi po tem, ko je Nicholsova izginila, ni bilo nikakršnih namigovanj o tem, da bi bila učiteljica depresivna, čeprav sta z možem leta 1982 izgubila 25-letnega sina, ki je utonil. Pokojni mož je policiji nekaj dni po izginotju žene še dejal, da ga je poklicala in mu sporočila, da je v redu, nato pa prekinila, ko jo je vprašal, kje je.

Detektiv Paul Lecomte je po odkritju posmrtnih ostankov dejal, da je imela policija kar nekaj neodgovorjenih vprašanj v zvezi s pokojnim možem.

Ne spreglejte