SiolNET. Novice Svet
1,54

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Očeta družine, ki je bila več let izolirana, sumijo zlorabe otrok

1,54

termometer

Družina na Nizozemskem
Zgodba o izolirani družini na severu Nizozemske dobiva nove razsežnosti. Foto: Reuters

Nizozemca, ki je s svojimi šestimi otroki leta živel izoliran na kmetiji, sumijo spolne zlorabe dveh od treh najstarejših otrok, je sporočilo nizozemsko tožilstvo. Ti otroci niso živeli na kmetiji v vasi Ruinerwold.

Zgodba o izolirani družini na severu Nizozemske dobiva nove razsežnosti. Za zdaj so 67-letnega Nizozemca skupaj z 58-letnim Avstrijcem sumili, da sta na odročni kmetiji devet let prisilno zadrževala šest danes mladih odraslih. Primer je prišel na dan, ko je zmedenemu 25-letniku oktobra uspelo priti do bara, kjer je dejal, da že devet let ni bil na prostem.

Kmetija na Nizozemskem Novice Na Nizozemskem odkrili družino, ki je devet let čakala na apokalipso #foto #video

Očeta sumijo spolne zlorabe hčerk

Pozneje so z analizo DNK potrdili, da je 67-letni Nizozemec oče vseh šestih otrok, ki so danes stari od 18 do 25 let. Njihova mama je umrla leta 2004 v kraju Zwolle, je pojasnilo tožilstvo. Pozneje se je izvedelo, da ima Nizozemec še tri starejše hčerke, ki jih ni bilo na kmetiji. Zdaj ga tožilstvo sumi spolne zlorabe dveh od njih.

Nizozemcu tožilstvo očita tudi pranje denarja in odvzem prostosti. Skupaj z Avstrijcem naj bi pred desetimi leti v kraju Meppel več mesecev prisilno zadrževala drugega Avstrijca.

Družina na Nizozemskem Novice Na Nizozemskem aretirali še očeta izoliranih otrok s kmetije

Družina naj bi v kleti čakala konec sveta

Nizozemec in Avstrijec se bosta morala prvič zglasiti na sodišču 21. januarja prihodnje leto. Mediji so sicer med drugim poročali, da je družina v kleti kmetije domnevno čakala na konec sveta in da je pripadala južnokorejski cerkvi zedinjenja, znani tudi pod imenom Moonova sekta.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin