SiolNET. Novice Svet
8,91

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Neverjetna tragedija: v smrt za pičlih 12 evrov #video

8,91

termometer

Jägermeister | Jägermeister je liker s 35 odstotki alkohola. | Foto: Unsplash
Jägermeister je liker s 35 odstotki alkohola. Foto: Unsplash

Tridesetletnik iz Ha-Mashamba blizu Elima v Limpopu je umrl, potem ko se je prijavil na "tekmovanje" za osvojitev naziva najhitrejšega pivca Jägermeistra. Moškemu je uspelo popiti steklenico v manj kot dveh minutah, a je kmalu zatem umrl. Nagrada za zmagovalca je znašala manj kot 12 evrov. 

Umrl je Južnoafričan, ki je med tekmovanjem v pitju alkohola popil celo steklenico Jägermeistra. Iz videoposnetka je razvidno, da je tekmovalec tekočino iz steklenice "pogoltnil" v manj kot dveh minutah, medtem ko so ljudje ploskali in ga spodbujali. Toda kmalu se je zgrudil, poroča Indipendent. 

Po navedbah tiskovnega predstavnika policije iz naselja Watervol v južnoafriški provinci Limpopo, brigadirja Motlafele Mojapela, se je incident zgodil v lokalni gostilni z alkoholnimi pijačami v vasi Mashamba v Elimu.

Zaslužil bi manj kot 12 evrov 

Mojapelo je pojasnil, da so obiskovalci sodelovali v tekmovanju v pitju Jägermeistra, v katerem bi oseba, ki bi lahko celotno steklenico Jägermeistra popila v določenem času, osvojila 200 južnoafriških randov, kar je 11,63 evra.

"Eden od tekmovalcev se je takoj po tem, ko je popil celotno steklenico, zgrudil. Odpeljali so ga na lokalno kliniko, kjer so potrdili, da je mrtev," je po poročanju lokalnih medijev povedal Mojapelo.

Glede na študijo iz leta 2017 v Južni Afriki alkohol v prekomernih količinah uživa vsaka sedma oseba, so še zapisali in dodali, da je bila razširjenost prekomernega pitja alkohola najvišja med moškimi in ženskami, starimi od 25 do 34 let.

Skiro Novice Pod vplivom alkohola povzročila prometno nesrečo Traktor Novice Vinjen voznik traktorja brcnil in ugriznil policista Vinjen voznik izmik mejni kontroli Novice Na mejnem prehodu ni ustavil, saj je zaradi opitosti mislil, da je prečkal cestninsko postajo #foto #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin