SiolNET. Novice Svet
6,85

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Navihani konj: vsakič, ko ga poskušajo zajahati, se naredi mrtvega #video

6,85

termometer

Žrebec Jingang bi si za svoje igranje zaslužil oskarja. Vsakič, ko ga zaposleni na ranču poskušajo zajahati, se namreč nadvse dramatično zruši na tla in naredi mrtvega. Pri tem se delavcem še prisrčno poroga. "Zelo je prisrčen, ampak zelo poreden," je dejal eden izmed zaposlenih. Konj si je za svoje igranje, malo za šalo, malo zares, na spletu prislužil naziv najbolj lenega konja. 

bizon Novice Bizon napadel devetletno deklico #video

Navihani konj Jingang si je s svojimi dejanji pridobil že vrsto privržencev, saj se vsakič znova spretno izmakne jahačem, ki ga poskušajo zahajati. 

Ne gre mu zameriti

"Konj je genialen. Ko bi le lahko, bi tudi sam takole zaigral vsakič, ko se mi približa nekdo, ki ga ne maram," je zapisal eden izmed uporabnikov družbenih omrežij. Nekdo drug je zapisal, da še nikoli ni videl takšnega konja. 

Vrsti komentarjev se je pridružila še ena uporabnica, ki je dejala, da mu njegove muhavosti ne gre zameriti. "Če bi bila konj, tudi meni ne bi bilo všeč, da nekdo sedi na meni in mi ukazuje."

ženska pleše Novice Nespametna obiskovalka splezala čez ograjo in zaplesala levu #video

Komentarji

5

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • MarkJurko / 06.11.2019. ob 14:06 +11 0

  Sam pa mislim, da je ravno obratno. Da so poslanci kot ta konj. ko je treba narediti nekaj dobrega za vse državljane, se naredijo kot, da so mrtvi. Ko je treba sebi narediti nekaj v prid, so živahni in povezovalni, da človek verjeti ne more, kako so zmožni potegniti skupaj.

  +11 0
 • ibego11 / 06.11.2019. ob 13:14 +7 0

  Ta pa je dobra,to bi bilo lepo za naše poslance,ko bi jih narod začel jahat,bi se naredili da so mrtvi in jih nebi rabli posušat in prenašat,pa bi z tem bilo najmanj škode za državo.

  +7 0
 • Romanos1 / 06.11.2019. ob 17:42 +3 0

  to so pa pravi indici za nekatera naša ministrstva!

  +3 0
delitve: 95
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin