SiolNET. Novice Svet
2,50

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Melanija pripravila večerjo za francoskega predsednika #video

2,50

termometer

Medtem ko je Melanija Trump pri nas sedma najbolj vplivna, prva dama Bele hiše vse bolj blesti tudi v Združenih državah kot svetla protiutež škandalom svojega moža.

Video: Planet TV


Še posebej se je izkazala v tem tednu, ko sta z Donaldom Trumprom šele prvič v njegovem mandatu pripravila državniško večerjo. Ob obisku francoskega predsednika Emnanuela Macrona in njegove žene Brigitte. Melanija blesti ne le z brezhibno toaleto, Američane je navdušila tudi z izbranim okusom pri pripravi dogodka.

Kakšen bo sedežni red, kakšni prti bodo na mizi, kakšno cvetje bo v vazah in predvsem to, kaj bo na krožnikih. Melania se je na prvo državniško večerjo dobro pripravila. Izbrala je smetanovo barvo v kombinaciji z zlato. Na jedilnik - s francoskim pridihom seveda - pa uvrstila kozji sir, jagnjetino in kolač z nektarinami.

Goste sprejela v Chanelovi obleki

Pa ne le, kaj bodo gostje jedli, sinoči je bilo še kako pomembno, kaj so oblekli. No, Melania je 120 povabljencev sprejela v Chanelovi srebrni obleki.

Modne kritičarke tudi sicer prikimavajo njeni eleganci ob sprejemu francoskega prvega para. S prefinjenim belim kostimom v kombinaciji s klobukom je dokazala, da je res prava modna ikona, pravijo.

Trump in Macron tarča posmeha

Dodatne točke si je Melania ta teden prislužila še, ko se je sama udeležila pogreba nekdanje ameriške prve dame Barbare Bush. Če je doslej veljala za prvo damo, ki to pravzaprav ni, ker se je raje držala bolj v ozadju, je zdaj dokazala, da ji ta vloga le ni tako tuja.

A če je Melania te dni naravnost blestela, sta Trump in Macron postala tarča posmeha.

Ker sta se, naj bo prijateljsko ali pokroviteljsko, za državnika pač malo preveč trepljala in objemala.

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • b44326 / 25.04.2018. ob 23:11 +1 0

  Keri butasti članki. "Tarča posmeha", "protiutež škandalom" in ne vem kaj še vse. Ko bi bili tako kritični do domačih politikov, ne bi bilo nič narobe. To pa samo prepisujete neke bedaste članke oz. prenašate mnenja bedastih piscev, domači lopovi in lekarnarji vas pa ne zanimajo. Ja, Trump in Macron sta se malo preveč trepljala, ljubljanski šerif je pa v zameno za službo v podjetju, ki ni njegovo, zahteval spolni odnos, ampak o njem ne boste pisali, kako se je blamiral...

  +1 0
 • b44326 / 25.04.2018. ob 23:13 +1 0

  ...niti ne boste pisali, kako se blamira naš zunanji minister in njegovi delavci. Saj boste napisali članek o tem, ne boste pa pisali o "škandalih", "sramotah", "tarčah posmeha", čeprav so njihovi grehi bistveno hujši od Trumpovega trepljanja (za katerega sta tako ali tako kriva oba, se pravi Trump in Macron).

  +1 0
 • Kiny / 25.04.2018. ob 19:55 +2 - 2

  Čestitke Melanija! Vsa čast, ker držiš neko distanco do moževih odločitev. Predvsem pa, ker si že v štartu odpikala 'naše' sluzije politikantske! Ker niso vredni, da ji sploh pogledaš!

  +2 - 2
delitve: 21
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin