Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 5. 2022,
9.31

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

73

Natisni članek

Ukrajina Rusija vojna Vladimir Putin

Nedelja, 1. 5. 2022, 9.31

1 leto, 11 mesecev

Bo Putin zaradi operacije prisiljen položaj predati temu človeku?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

73

Vladimir Putin | Že dlje časa se ugiba o slabem zdravstvenem stanju ruskega predsednika Vladimirja Putina. | Foto Guliverimage

Že dlje časa se ugiba o slabem zdravstvenem stanju ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Foto: Guliverimage

Vse glasnejše so govorice o tem, da naj bi bil ruski predsednik Vladimir Putin bolan. Na Telegramu je po informacijah dobro obveščenega vira v Kremlju zaokrožilo sporočilo, da naj bi Putin na skrivaj že imenoval Nikolaja Patruševa, nekdanjega protiobveščevalnega uradnika KGB, da prevzame nadzor nad Rusijo in vojno v Ukrajini, medtem ko bo on odsoten. V bližnji prihodnosti naj bi ga zaradi bolezni čakala operacija. 

Več tujih medijev poroča o sporočilu, ki ga je na Telegramu objavil kanal General SVR. V njem namreč vir blizu Kremlja trdi, da naj bi Vladimir Putin na skrivaj imenoval Nikolaja Patruševa, nekdanjega protiobveščevalnega uradnika KGB, kasneje šefa zvezne varnostne službe, da prevzame nadzor nad Rusijo in invazijo v Ukrajini, medtem ko bo Putin odsoten.

Kot je še zapisano v objavi, ima ruski predsednik raka in zadnji pregledi kažejo, da je potrebna operacija. Prav tako naj bi trpel za parkinsonovo bolezinjo in shizofreno motnjo, še poroča Mirror. 

Nikolaj Patrušev in Vladimir Putin | Foto: Reuters Nikolaj Patrušev in Vladimir Putin Foto: Reuters

Kremelj zanika, da bi bil Putin bolan

V kakšnem zdravstvenem stanju je v resnici ruski predsednik, se ugiba že dlje časa. V Kremlju vse informacije o bolezni odločno zanikajo. Prikazujejo ga kot zdravega, kljub več skrivnostnim odsotnostim v zadnjih letih. 

Pred časom smo poročali o nastopu Vladimirja Putina, kjer je bil videti precej nesproščen. Ko se je sestal z ruskim obrambnim ministrom Sergejem Šojgujem, se je ves čas sestanka trdno oprijemal mize, z njegovega izraza na obrazu pa gre sklepati, da mu ni bilo najbolj prijetno. Videoposnetek sestanka je znova sprožil ugibanja o tem, da je Putin bolan in depresiven. Tiskovni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov je vse trditve zanikal in povedal, da zgodbe o Putinovem raku na ščitnici niso resnične, označil jih je za fikcijo in laž.  

Vladimir Putin
Novice "Putin je bolan in depresiven. To razkriva posnetek." #video
Ne spreglejte