SiolNET. Novice Svet
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Airbnb prepovedal prirejanje zabav v svojih nastanitvah

0,21

termometer

Airbnb |  | Foto: Reuters
Foto: Reuters

Da bi rešili težavo, ki jo ima Airbnb s prirejanjem nedovoljenih zabav v nastanitvah, ki jih na njihovi platformi ponujajo ponudniki po vsem svetu, so danes izdali globalno prepoved prirejanja zabav. Ta velja za vse prihodnje rezervacije in do nadaljnjega za nedoločen čas. Kdor bo kršil nova pravila, bo soočen z izločitvijo s platforme in z morebitnimi pravnimi posledicami.

Nova pravila, ki so jih sprejeli, med drugim omejujejo tudi število gostov v določeni nastanitvi, in sicer na 16.

Kot so dejali, je 73 odstotkov njihovih ponudnikov po svetu že prepovedalo zabave v svojih hišnih pravilih. Pred tem so namreč gostitelji dovoljevali manjše zabave, kot so rojstni dnevi in zabave pred rojstvom otrok, znane kot "baby shower" zabave, a je leta 2019 podjetje postavilo strožja pravila in s tem rešilo težavo tako imenovanih hiš za zabave, ki so ves čas povzročale "motnje" v soseskah, poroča CNN.

Airbnb slovenščina Novice Koronavirus precej znižal cene Airbnb stanovanj v Ljubljani #video

"Tisti, ki tovrstno vedenje dovoljujejo, ne spadajo na našo platformo"

"Menimo, da je takšno ravnanje zelo neodgovorno. Ne želimo si tovrstnega poslovanja, zato tisti, ki se s tem ukvarjajo in tovrstno vedenje dovoljujejo, ne spadajo na našo platformo," je zapisal Airbnb.

Tisti, ki bodo kršili pravila, se bodo soočili z izločitvijo iz Airbnb ponudbe in morebitnimi pravnimi posledicami.

Casa Ramos Trendi Čudovito stanovanje iz priljubljene serije je na Airbnb #video #foto airbnb Trendi Kriza močno udarila tudi Airbnb: odpustiti morajo četrtino zaposlenih #video Airbnb slovenščina Posel danes Avstrija bi omejila Airbnb. Kaj pa Slovenija?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin