Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 3. 2013,
8.11

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Piran referendum Peter Bossman župan

Natisni članek

Petek, 22. 3. 2013, 8.11

8 let, 3 mesece

Župan Bossman za množično udeležbo na referendumu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
V občini Piran bo v nedeljo, 24. marca 2013, potekal naknadni referendum o Odloku o občinskem podrobnem prostorskem načrtu Kampolin terase.

Volilni upravičenci občine bodo odločali o vprašanju: "Ali ste za to, da se uveljavi Odlok o občinskem podrobnem prostorskem načrtu Kampolin terase, ki ga je občinski svet Občine Piran sprejel na 14. redni seji, dne 20. novembra 2012?"

Župan Bossman je vse volivke in volivce pozval k udeležbi in dodal, da je referendum ustavna pravica državljank in državljanov. "Z glasom ZA boste prispevali k razvoju našega skupnega okolja in napredku družbe v naši občini, ki ga še kako potrebujemo. To, kar se dogaja danes v Luciji, se lahko jutri zgodi kjerkoli. Tudi pred našim pragom," je še dodal.

V sklopu kampanje je župan obiskal vseh osem krajevnih skupnosti. "Javno sem se zavzel za ta projekt, ker je dober, saj bomo končno uredili grapo, ki nam je v sramoto, pridobili stanovanja za mlade družine, park za vse prebivalce, garažno hišo in končno uredili hudournik, ki ob nalivih zaliva spodnji del Lucije," in dodal, da so bili odzivi po terenu dobri. Izpostavil je tudi problem izseljevanja Pirančanov v sosednje občine ali celo čez mejo: "Moja odgovornost je, da ustvarim pogoje, ki bodo vam, občankam in občanom, zagotavljali kakovostno in udobno življenje, in da bodo mladi videli svojo prihodnost tu, v domačnem okolju."

Ne spreglejte