SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znani humanitarec ima vsega dovolj: Ljudje, ki jim pomagam, me obsojajo #video

10

termometer

Boris Krabonja
"Resno mislim: jaz od tega nisem odvisen in nisem nikomur ničesar vzel. Da bom pa zdaj razlagal, zakaj je tako, kot je … Ne bom. Niti eden si ni upal priti s kakršnimkoli inšpektorjem ali revizorjem. S komerkoli. Edinega revizorja, ki je bil tu, sem poklical sam," je poudaril Boris Krabonja. Foto: Matjaž Vertuš

"Sedaj pa imam res vsega dovolj ... Da me ljudje, ki jim pomagam, obsojajo, da kradem, in to povsem brez sramu," je na Facebooku sporočil mariborski humanitarec Boris Krabonja in dodal, da se začasno umika iz društva UP-ornik, v katerem zbirajo denar za ljudi v stiski. 

stanovanja Maribor Novice Mariborska upokojenka bo stanovanje morda dobila nazaj, zavarovalnica je umaknila izvršbo

"Menda naj bi oškodoval ljudi, naj bi jih tudi prisilil, da podpišejo neke zneske, ki naj jih ne bi dobili. Nimam več energije, ne da se mi več. Meni tega ni treba, saj to delam v prostem času," je Krabonja pojasnil za Mariborinfo.

V spodnjem prispevku si poglejte, kaj bi Boris Krabonja lahko naredil s tremi milijoni evrov, kolikor nas je stal eden od referendumov.

Video: Planet TV

Trendi "Moram priznati, da sem se po dolgem času razjokal"

Denar Novice "Politiki zategujejo pas tam, kjer ni več kaj zategniti"

"Kaj je meni tega treba?"

"V zadnjem času je to vedenje vse pogostejše. Ta občutek, da njim pripada vse. Postajajo vse bolj agresivni in vedno bolj nesramni," je povedal Krabonja in dodal: "Mislil sem, da je december napet mesec in sem sam v slabi koži, zato bom vse skupaj pogoltnil. Ampak se kar ni nehalo. Danes je sodu izbilo dno in sem si rekel: 'Kaj je meni tega treba?' Vse dneve in noči ždim tukaj, da pomagam in urejam zadeve." 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 141
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin