SiolNET. Novice Slovenija
0,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zavod Kengurujčki zaračunal storitev, ki je ni bilo na ceniku

0,47

termometer

Zasebni zavod Kengurujčki
Foto: Bojan Puhek

Tržni inšpektorat je v inšpekcijskem nadzoru zavoda Kengurujčki ugotovil, da je zavod v enem primeru potrošniku zaračunal storitev, ki je ni imel označene na ceniku. Zaradi tega so zavodu in njegovi odgovorni osebi v prekrškovnem postopku izrekli opomin.

Inšpektorat je izvedel še inšpekcijski nadzor glede opravljanja dejavnosti organiziranja in oglaševanja rojstnodnevnih zabav na Podutiški cesti. Ugotovili so, da je zavod Kengurujčki opravljanje dejavnosti na tem naslovu končal 15. oktobra 2018, pri čemer je imel zavod dejavnost, ki jo je opravljal, ustrezno določeno v ustanovitvenem aktu.

Zasebni zavod Kengurujčki se je znašel pod nadzorom več inšpektoratov po tistem, ko so v javnosti zaokrožili posnetki spornega dogajanja pri varstvu predšolskih otrok.

Po kriminalistični preiskavi so policisti ovadili 67-letnico zaradi suma zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja v škodo desetih otrok, državno tožilstvo pa je v četrtek na preiskovalni oddelek Okrožnega sodišča v Ljubljani vložilo zahtevo za preiskavo.

Zasebni zavod Kengurujčki Novice Tožilstvo na sodišče vložilo zahtevo za preiskavo v primeru Kengurujčki #video Zasebni zavod Kengurujčki Novice Afera Kengurujčki: inšpektorje prehiteli in razglasili bankrot

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin