Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 12. 2016,
10.14

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

DPD Mastercard Maestro dostava paketov

Sreda, 28. 12. 2016, 10.14

6 let, 6 mesecev

Za prevzem paketa pri DPD Slovenija potrebuješ samo Mastercard

Oglasno sporočilo

V želji, da povečajo zadovoljstvo strank z njihovimi uslugami, pri DPD Slovenija svojim strankam nudijo možnost plačila paketa z Mastercard® in Maestro® kartico. Verjamejo, da bodo uporabnikom načrtovanje in nakup s tem še bolj olajšali.

 | Foto:

Podjetje DPD Slovenija stremi k izboljšavi in olajšanju izkušnje strank, ki svoj paket naročijo prek njihove dostavne službe. V ta namen so se povezali s podjetjem Mastercard®, zaradi katerega bo naročilo oziroma plačilo odkupnine paketa pri prevzemu še bolj preprosto. Stranki se zdaj tako ne bo več treba ukvarjati s tem, ali ima pri sebi dovolj gotovine za plačilo paketa, niti ji pred njegovo dostavo ne bo treba na bankomat oziroma banko. Ta novica bo zagotovo razveselila tiste, ki se pogosto odločajo za spletno nakupovanje. V kolikor prednosti spletnega nakupovanja še ne poznate, potem je praznični čas, ki je pred nami, idealna priložnost, da to spremenite. Izberite želeni izdelek oziroma darilo zase ali za svoje najdražje in ga naročite iz udobja svojega doma. DPD Slovenija pa bo poskrbelo, da bo prišlo varno v vaše roke. "Ta način zagotavlja prilagodljivo in zanesljivo storitev za naše stranke, s katerimi smo nenehno v stiku,“ je povedal Igor Jakovljević, regionalni direktor DPDgroup za Hrvaško in Slovenijo.

Poslovanje bo lažje

V letu 2015 so v podjetju naredili korak naprej, ko so za stranke uvedli storitev, imenovano 1HP, za katero so v Bruslju osvojili prvo mesto v kategoriji Tehnologija in inovativnost. S to storitvijo stranke obvestijo o predvidenem prihodu DPD kurirja, prejemnik pa ima možnost, da spremeni čas dostave. Sedaj pa so pri podjetju naredili še korak dlje, svoje poslovanje pa bodo z novim načinom plačila prevzema paketa še olajšali in optimizirali. Kurirji so se namreč vsakodnevno srečevali z več primeri, ko stranka doma ni imela gotovine, s katero bi lahko plačala paket, zato je dan oziroma uro dostave spremenila v zadnjem trenutku, kar je dodatno delo povzročilo tudi kurirjem. Sedaj pa bo vsak kurir opremljen s POS terminalom, zato stranke več ne rabijo skrbeti, kako in kje pravočasno dobiti gotovino.

Sodelovanja pa se veselijo tudi v podjetju Mastercard®, kjer nam je g. Boštjan Fabjančič, predstavnik podjetja Mastercard® v Sloveniji zaupal:  

"Anketa Source MasterIndex kaže, da ima več kot 80 % vseh vprašanih v lasti debetno kartico, 82 % anketirancev pa za plačilo uporablja  plačilno kartico Maestro®. Sledi mu Mastercard® s 40 %. Prav zaradi tega se še posebej veselimo, da bodo vsi uporabniki Mastercard® in Maestro® svoje plačilne kartice sedaj lahko uporabljali tudi za plačilo odkupnine paketov, ki jih bodo prejeli od podjetja DPD Slovenija."

Ne spreglejte