SiolNET. Novice Slovenija
0,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vožnjo nadaljeval kljub preluknjanim pnevmatikam, ustavila ga je šele policijska blokada

0,26

termometer

policija
Ker je imel 51-letni voznik v rokah manjši nož, so policisti uporabili prisilna sredstva in plinski razpršilec ter ga prijeli in mu zasegli vozilo.(Fotografija je simbolična.)

Mariborski policisti so v četrtek zvečer obravnavali objestnega 51-letnega voznika, ki je kljub prepovedi nadaljeval vožnjo, in to tudi po tem, ko mu je bodičasti trak preluknjal tri pnevmatike. Ustavila ga je šele policijska blokada, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Policisti so voznika zaznali zvečer v Moškanjcih zaradi nezanesljive vožnje in ga ustavili. Ker se je nenavadno vedel, so mu odredili postopek za prepoznavo znakov in simptomov, ki so posledica prepovedanih drog, ter preizkus alkoholiziranosti, a je oba odklonil. Odklonil pa je tudi pregled v zdravstveni ustanovi.

Vijugal in nadaljeval vožnjo, ustavili so ga z blokado

Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, a je 51-letnik vseeno naglo speljal in odpeljal v smeri Ormoža. Policista sta se zapeljala za njim in ga želela ustaviti, a jima je to preprečeval z vijuganjem.

Smrt. Preiskava. Novice V avtomobilu našli mrtvo žensko. Identiteto še ugotavljajo.

V Sodincih in nato še v Savcih so policisti uporabili sredstvo za prisilno ustavljanje vozil, t. i. stinger ali bodičasti trak, ki je vozilu preluknjalo tri pnevmatike. Voznik je vožnjo vseeno nadaljeval, ustavila ga je šele blokada policijskih vozil v Lešnici.

V roki je imel manjši nož

Ker je imel 51-letni voznik v rokah manjši nož, so policisti uporabili prisilna sredstva in plinski razpršilec ter ga prijeli in mu zasegli vozilo.

Zaradi uporabe plinskega razpršilca in oskrbe rane na nogi, ki jo je dobil, ko je brcal proti policistom, so mu policisti nudili tudi zdravniško pomoč. To je nato dobil še v Splošni bolnišnici Ptuj, so še sporočili.

Truplo Novice Policija spregovorila o krutem umoru 26-letnika Derby banane Novice V tihotapljenje kokaina preko Črne gore vpleteni tudi Slovenci

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • 1210201812 / 15.01.2022. ob 12:11 0 0

    Neželena reakcija na substanco zaradi transporta med bananami?

    0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin