Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 12. 2016,
9.42

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Mercator

Natisni članek

Mercator advertorial

Petek, 9. 12. 2016, 9.42

2 meseca, 3 tedne

Kako je Vid Valič spremljal Božička? #video

Vsebino omogoča Mercator

Posebni Božički so se že  odpravili na pot. V veliki Mercatorjevi praznični karavani je sodelovalo več kot 450 prostovoljcev, ki so z darili presenetili vsaj 2017 otrok v 17 krajih po Sloveniji. Spremljajte zabavno dogajanje, ki se je odvijalo v soboto in pomagajte tudi vi.

Za ogled videa kliknite na spodnjo fotografijo:

V soboto je bil pravi čas za pristna praznična presenečenja. Po slovenskih mestih se je namreč odpravila posebna Mercatorjeva praznična karavana, ki je začarala pravo božično čarovnijo.

Kar 450 Mercatorjevih prostovoljcev se je za en dan prelevilo v dobrega Božička. Pripravili in zavili so posebna darila in jih v prazničnih vozilih razvozili kar po 17 krajih v Sloveniji. Njihov cilj je bil preprost: osrečiti vsaj 2017 otrok.

Veseli karavani so se pridružili tudi nekateri znani Slovenci in tako pomagali, da je bilo na poti še bolj veselo in bučno.

Obiskali so Zagorje, Trbovlje, Hrastnik, Škofjo Loko, Radovljico, Tržič, Jesenice, Metliko, Črnomelj, Kočevje, Ribnico, Ptuj, Gornjo Radgono, Ljutomer ter Postojno, Ajdovščino in Izolo.

Tudi vi lahko pomagate: delite!

Ne samo Mercatorjevi Božički, tudi sami lahko prispevate za Mercatorjevo posebno donacijo. Sledite povezavi na Facebooku in delite video. Vsakič, ko bo nekdo delil videoprenos praznične karavane, se bo prižgala posebna lučka na virtualni jelki. Z vsakim prižigom bo Mercator prispeval pleničko za rojene na 1. 1. 2017. Tako bodo dobili letno zalogo pleničk Lumpi.

17 je nova pravljična številka

V Mercatorju so se odločili, da se bodo povezali s 17 lokalnimi skupnostmi in obdarili 2017 otrok po 17 slovenskih krajih. Otrokom bodo prižgali iskrice v očeh, tako da jih bodo presenetili z obiskom Božička in njegovega spremstva, otroško predstavo in ambasadorji akcije. In to vse v enem dnevu – 17. decembra.

Ne spreglejte