SiolNET. Novice Slovenija
9,44

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Picomat v Šiški

V Slovenijo prihaja novost, ki bo razveselila picoljube #video

9,44

termometer

Če so vas včasih avtomati proti plačilu razveseljevali z igračami ali žogicami, pa vam danes lahko pred očmi celo spečejo pico. Kmalu tudi v Ljubljani.

Marsikdo se iz otroštva zagotovo spominja Are in jajčkov presenečenja. A od takrat je minilo že precej časa. Danes pa nas avtomati spremljajo na vsakem koraku. Že v barih je kava težko skuhana brez njih. Vsem so znani tudi mlekomati, relativno nov pri nas je tudi avtomat za jajca.

Tri minute, 24 ur na dan

Zdaj v Ljubljano v bližino Kina Šiška prihaja avtomat za pico Let's pizza. Ta naj bi kakovostne italijanske pice po nizki ceni pripravil kar sam, nanje pa bi čakali le tri minute. Deloval naj bi 24 ur na dan.

V trgovinah v bližini mesta, kjer naj bi stal ta picomat, pravijo, da naj bi ta začel ponujati pice že v prihodnjih dneh. 

Kaj o novosti, ki je bodo kmalu deležni v Šiški, pravijo mimoidoči, si lahko ogledate v zgornjem videu. 

Na Japonskem en avtomat na 23 ljudi

Na področju avtomatizacije nas povsem 'povozijo' na Japonskem. Tam imajo avtomate že skoraj za vse in vsakogar, in sicer na vsakih 23 ljudi enega.

hamburger Posel danes Slovenci na dom najraje naročajo burgerje in pice

Komentarji

21

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • ASTROLOG / 08.04.2021. ob 20:12 +20 - 4

  Nora civilizacija. Kot napredek prikazujete nekaj, kar je v vseh pogledih korak nazaj. Ali ni s prijatelji ali družinskimi člani večje zadovoljstvo posedeti v lepo opremljeni pizzeriji s prijaznim osebjem, se družiti in uživati v okusih pizze, kot pa dobiti svoj kos iz nekakšnega avtomata, ga naskrivaj pojesti, da te ne oglobijo in se počutiti kot kriminalec? Še avtomate za spolno potešitev postavite, da bo ponudba kompletnejša.

  +20 - 4
 • Izbrisani / 08.04.2021. ob 20:38 +17 - 2

  "Na področju avtomatizacije nas povsem 'povozijo' na Japonskem..." - sam iskreno upam, da jih nikoli ne dohitimo. Ko se samo somnim, kako lovijo ribe in če poznamo še njihovo delavnost, v katero jih sili sistem, potem ni nič čudnega, da so pred nami tudi po stopnji samomorov na sto tisoč prebivalcev.

  +17 - 2
 • Dylandog / 08.04.2021. ob 22:05 +11 0

  Prav ta avtomat, te znamke, me bil ze v parih krajih po SLO, kvaliteta pizze ni omembe vredna

  +11 0
delitve: 28
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin