Ukradli dokumente o drugem tiru, označene kot poslovna skrivnost

V soboto med 12. in 14. uro je na parkirišču pri Ljubljanskem gradu neznani storilec vlomil v avtomobil svetovalca v podjetju Drugi tir Divača-Koper Metoda Dragonje in iz njega med drugim ukradel USB-ključe s službeno dokumentacijo.

Ukradli dokumente o drugem tiru, označene kot poslovna skrivnost

Vlomilec je iz avtomobila ukradel torbo, v kateri je imel Metod Dragonja potni list, več šopov ključev in tri USB-ključe s službenimi dokumenti, ki se nanašajo na gradnjo drugega tira in Mercator, poroča spletna izdaja časopisa Večer.

Ukradeni dokumenti sicer niso tajni, so pa označeni kot poslovna skrivnost, po navedbah virov blizu policije poroča omenjeni medij. 

Informacijo smo preverili pri podjetju Drugi tir Divača-Koper, kjer so nam odgovorili, da "glede odtujene torbe Dragonji poteka zbiranje informacij o morebitnih škodljivih posledicah glede zlorabe podatkov, ki so bili odtujeni na elektronskem nosilcu. Drugega žal ne moremo komentirati."

Sorodne vsebine

Komentarji

7
  • karanta / 19.06.2017. ob 11:44

    Joj kakšni amaterji. Enim prisluškujejo, drugim ukradejo zaupne dokumente. Vsem skupaj pa kradejo državo.

  • elnarim / 19.06.2017. ob 21:18

    Kaj je bolj priročnega. Po dogovoru, da se izogneš krivdi, pustiš dokumente v avtu, ki je parkiran ob določenem času na določenem mestu. Na določenem kraju, na drugem mestu, čaka ena kuverta. To sem videl v eni nadaljevanki o korupciji, zato je verjetno brez veze in z realnostjo nima nič skupnega.

  • Ratko / 19.06.2017. ob 18:54

    Saj bo itak odstopil, ker referendum bo.

Prikaži vse

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano