SiolNET. Novice Slovenija
1,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Todorićevi oddajajo razkošne Kulmerove dvore #video

1,12

termometer

Družina Ivice Todorića, tega bodo po odločitvi londonskega sodišča izročili hrvaškim organom pregona, je začela novo podjetniško pot. Todorićeva družina je namreč začela oddajanje razkošnih Kulmerovih dvorov v Zagrebu, ki je tudi njihov dom. Med prvimi strankami so že bili hrvaški filmarji, ki so v družinski vili predstavili najnovejši film.  

V najnovejšem filmu hrvaških ustvarjalcev z naslovom Kakšna država je to? je zaigral tudi slovenski igralec Sebastian Cavazza, javnost pa je ravno s filmom dobila vpogled v Todorićevo nekdanje razkošno življenje. V vili ne manjka pozlačenih naslonjačev in stopnišča, skrbno izbranih detajlov in starinskega pohištva. 

O zneskih najema molčijo

"Ko smo razmišljali, kje bi imeli tiskovno konferenco, smo iskali prostor, ki bi bil prav v tem trenutku in ob tem času najbolj absurden prostor na Hrvaškem. In sklenili smo, da je to ta prostor, zato smo tu," je za Planet TV povedal režiser Vinko Brešan. O vsoti, ki jo je Todorićeva hči Iva iztržila za najem, filmska ekipa molči.

Ivica Todorić Posel danes V Londonu o Todorićevi izročitvi Hrvaški

"Na žalost, tako kot noben član ali igralec ne more govoriti o filmu, ker so vsi podpisali dogovor o zaupnosti podatkov, tako tudi mi oziroma jaz ne morem govoriti o pogojih dogovora. So pa korektni in v redu," je povedal producent Ivan Maloča. 

Vroče - Ivica Todorić Posel danes Ivico Todorića bodo izročili Hrvaški

"Več pozornosti bi morali nameniti filmu, ne pa tistemu, česar doslej še niste videli v zgodbi o družini Todorić," je komentiral igralec v filmu Vedran Mlikota. Kljub temu da se je v javnosti vzbudilo ravno zanimanje za notranjost prestižne Todorićeve vile, pa prestižne nagrade napovedujejo tudi filmu, in sicer na kar več festivalih.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin